TİMBİR’den bir günde 4 şehir ziyareti;

TİMBİR’den bir günde 4 şehir ziyareti

Kurucuları arasında Miahaber’in de bulunduğu Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve BHA heyeti, Bilecik, Bolu, Düzce ve Eskişehir’de vali ve ilin diğer yöneticilerini ziyaret etti. Miahaber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Aksan, “Ziyaret ve çalışmalarımız İnternet medyası ile bu alanda faaliyet gösteren üyelerimizin güçlenmesi için devam edecek” dedi....

Resim

TİMBİR’DEN ZİYARET ATAĞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararnameyle resmen kurulan, 81 il 14 ülke ve binden fazla üyesiyle faaliyetlerini sürdüren Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) il ziyaretlerine hız verdi.

TİMBİR Genel Başkanı Süleyman Basa, Genel Başkan Yardımcısı ve Miahaber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Aksan, Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammed Kaçar ve TİMBİR il temsilcileri dün dört ilde ziyaretlerde bulundu.

Resim

İLK ZİYARET VALİ KILIÇ’A

İlk olarak Bolu Valisi Erkan Kılıç’ı makamında ziyaret eden TİMBİR Heyeti, çalışmalar ve yakın zamanda Bolu’da gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında Vali Kılıç’a bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kılıç ise yapılacak olan projelerde destek sözü verdi. Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu. Ardından Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak’ı da ziyaret eden TİMBİR ve BHA Heyeti Valilik ziyaretini tamamladı.


VALİLERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ziyaretlerine Bilecik ve Düzce ile devam eden TİMBİR ve BHA heyeti, son valililer kararnamesi ile Bilecik’e atanan Vali Şefik Aygöl ile Düzce’ye atanan Selçuk Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Aygöl ve Vali Aslan’a başarılar dileyen heyet, valilere TİMBİR ve BHA hakkında bilgi aktardı.

Resim

BİR GÜN İÇİNDE 4 ŞEHİR...

Gazeteci Cengiz Aksan, “Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurduğumuz Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR)'in çalışmaları kapsamında bugün Bolu, Düzce, Bilecik ve Eskişehir illerimizi ziyaret ettik.

Genel Başkanımız Süleyman Basa ve TİMBİR bünyesindeki Birlik Haber Ajansımızın Genel Müdürü Muhammed Kaçar ile birlikte yaptığımız ziyaretleri Milli Takım maçı ile sonlandırdık. Valilerimizi, temsilcilerimizi ve bazı kurumlara yaptığımız ziyaretlerde TİMBİR ve BHA'nın kuruluş amacı, ilkeleri, çalışma ve hedeflerini anlatıp idarecilerimizin önerilerini dinledik. Ziyaret ve çalışmalarımız İnternet medyası ile bu alanda faaliyet gösteren üyelerimizin güçlenmesi için devam edecek” ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum