Arama
Arama Sonuçları
Emekli vali ve eski bakan Bekir Aksoy vefat etti
Eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy, 74 yaşında hayatını kaybetti. Aksoy için yarın TBMM'de cenaze töreni düzenlenecek.
"Şehrimizi keşfe çıkan öğrencilerimizle sohbet ettik"
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, tarihi Frig Vadisi'ni gezen öğrencilerle bir araya geldi. Vali Yiğitbaşı, "Şehrimizin değerlerini keşfe çıkan öğrencilerimizle izlenimleri üzerine tek tek sohbet ettik, önerilerini aldık" dedi.
“İnsan hakkı kul hakkıdır”
Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, kaymakamlığın koordinesinde meslek yüksekokulu ve lise öğrencilerini bilgilendirmek için düzenlenen 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü etkinliklerine katılarak, “İnsan hakkı kul hakkıdır” dedi.
İlahiyat Fakültesi’nin yeni binasını hayırsever yaptıracak
Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın katılımıyla gerçekleştirilen hayırsever iş insanları Özcan ve Zeynep Başak Halaç tarafından yaptırılacak olan “AKÜ İlahiyat Fakültesi Halaç Ailesi Eğitim Binası” temel atma törenine katıldı.
Mustafa Babacan
Delice Kaymakamı
Vedat Yılmaz
Beypazarı Kaymakamı
“afyonsizinle.org” faaliyete geçti
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın talimatıyla 6 Şubat depremlerinin ardından Afyonkarahisar’a gelen depremzede misafirler ile depremzede vatandaşlara destek ve umut olmak isteyen gönüllü vatandaşlar arasında köprü vazifesi görecek “afyonsizinle.org” web sayfası faaliyete geçirildi.
85 engelliye akülü araç
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Genel Meclisi ve Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi işbirliğinde hayırsever iş insanlarının destekleriyle alınan 85 akülü aracın ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığı törene katıldı.
30. yıl belgeseli için kamera karşısına geçti
Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Güzel Sanatlar Fakültesi’ni ziyaret ederek, öğrencilerle birlikte ebru yaptı. Yiğitbaşı, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin 30. yıl belgesi için kamera karşısına geçti.
8. Frig Ultra Maratonu başlıyor
9 ülkeden yaklaşık bin katılımcıyla, muhteşem doğası ve kadim tarihiyle dikkat çeken Frigya’da bu yıl 8. kez düzenlenecek ve hafta sonu yapılacak Frig Ultra Maratonu öncesi Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın katılımıyla basın toplantısı gerçekleştirildi.
İlk başörtülü Vali Yiğitbaşı: Daha parlak bir gelecek için çalışacağım
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığından Afyonkarahisar Valiliğine atanarak Türkiye'nin ilk başörtülü valisi olan Kübra Güran Yiğitbaşı, bugün görevine resmen başladı.
İlker ARIKAN
Efeler Kaymakamı
Muhammet Çiftci
Lalapaşa Kaymakamı
Bekir Abacı
Gelibolu Kaymakamı
Dr. Mehmet BOZTEPE
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı