Arama
Arama Sonuçları
"Adıyaman'ı olası afetlere karşı dirençli hale getiriyoruz"
Kentsel Dönüşüm Alanı'nda inceleme yapan Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Kentsel dönüşümle şehrimize sağlam ve güvenli konutlar inşa ediyor, kentimizi olası afetlere karşı daha dirençli hale getiriyoruz" dedi.
Vali Yavuz, Malatya'daki inşaat alanlarını karış karış gezdi
Malatya Valisi Seddar Yavuz, TOKİ ve Emlak Konut tarafından inşası devam eden kalıcı konut ve işyerlerinde incelemeye yaparak, "Muhteşem yeni bir şehir kuruyoruz" dedi.
Deprem konutları en kısa sürede teslim edilecek
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, kaymakamlığın koordinasyonunda yürütülen Argıl ve Yukarı Göklü Mahallesindeki TOKİ Deprem Konutları inşaat sahasında denetlemelerde bulundu.
Deprem döneminde görev yaptığı Doğanşehir'e gitti
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü nedeniyle koordinatör vali olarak görev yaptığı Malatya’nın Doğanşehir ilçesini ziyaret etti. Vali Şimşek, depremlerden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Afet konutları kura çekimine hazır
Kahramanmaraş'a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte tamamlanan afet konutlarını inceledi. Karaloğlu ve Vali Ünlüer, kura çekimine hazır olan konutların teslimi hakkında bilgi aldı.
"Deprem konutları bu ay teslim edilecek"
Şanlıurfa Vali Hasan Şıldak, Haliliye ilçesine bağlı Gürpınar ve Yedikuyu mahallelerinde yapımı devam eden deprem konutlarını inceledi. Vali Şıldak, "Deprem konutları ay sonu vatandaşlara teslim edilecek" dedi.
Yaşlı vatandaşların taleplerini dinledi
Malatya'nın Yazıhan Kaymakamı Rabia Yurdakul, Böğürtlen ve Çavuş mahallelerinde inceleme yaptı. Yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret eden Yurdakul, onların taleplerini dinledi.
897 deprem konutu Aralık’ta teslim edilecek
TOKİ Deprem Konutları Değerlendirme Koordinasyon Toplantısı’na başkanlık yapan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Temeli atılan 4 bin 469 kalıcı konuttan 897'sini aralık ayında teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.
Yeni deprem konutları için alan incelemesi
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, Koordinatör Kaymakam Eyyüp Tuğ ile birlikte yeni deprem konutları yer seçimleri için alan incelemesi yaptı.
Afetzedeler için hazırlanan örnek daireyi incelediler
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ve Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, Kahta’da yükselen deprem konut inşaatlarını gezerek, örnek daireyi inceledi.
Depremzedelerin konutları hazırlanıyor
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 6 Şubat 2023’te meydana gelen ve Adana’da da can ve mal kaybına sebep olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından depremzede vatandaşların barınması için Çukurova ilçesi Şambayadı Mahallesi’nde kurulan Şambayadı Konteyner Kent ile Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapımı devam eden deprem konutlarını ziyaret etti.
Urfa’da deprem konutları hızla yükseliyor
6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Şanlıurfa’da yapımına başlanan TOKİ konutlarının yapımı tüm hızıyla devam ediyor.
Taahhüt edilen sürede bitirilecek
Göksun, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak ilçelerini ziyaret eden Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremzedeler için yapılan kalıcı konutların taahhüt edilen sürede bitirileceğini söyledi.
“Asrın felaketinin üstesinden asrın dayanışmasıyla geleceğiz”
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma neden olduğu Tut ilçesinde Toplu Konut İdaresince yapılmakta olan afet konutlarını inceleyerek, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Örnek daireyi gezdiler
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Vali Yardımcısı Sedat Sezik ve İslahiye Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, İslahiye’de depremden etkilenen vatandaşlar için TOKİ tarafından yapılan kalıcı konutlarda incelemelerde bulunarak örnek daireyi gezdi.
İslahiye’deki afet konutlarının çatısı göründü
Yaklaşık 45 gündür Gaziantep İslahiye’de depremin yaralarını saran Kastamonu Valisi Avni Çakır, afet konutlarında incelemelerini sürdürdü. Vali Çakır, “İslahiye’deki afet konutlarımızın çatısı göründü” dedi.
Hükümet Konağı yükseliyor
Diyarbakır Çüngüş Kaymakamı Tuncay Kaldırım, yapım çalışmaları hızlı bir şekilde süren Hükümet Konağı yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.
Depremzedeler için kalıcı konutların inşaatı sürüyor
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Toprakkale ilçesinde depremzede vatandaşlar için yapımına başlanan 152 konutun inşaatında incelemelerde bulundu.
Parke taşı döşedi
Adıyaman Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın ile birlikte köyleri ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.