Afetzedeler için hazırlanan örnek daireyi incelediler;

Afetzedeler için hazırlanan örnek daireyi incelediler

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ve Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, Kahta’da yükselen deprem konut inşaatlarını gezerek, örnek daireyi inceledi....

Resim

ALLAH KABUL ETSİN!

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Kahta ilçesini ziyaret ederek, inceleme ve temaslarda bulundu. Kahta Kaymakamı Selami Korkutata’dan ilçenin genel durumu hakkında bilgi alan Vali Varol, Cuma Namazını Kahta Ulu Camiinde kıldı. Vali Varol, namaz sonrası camide ve bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti.

Resim

KAHTALI ESNAFLARIN HATIRINI SORDU

Vali Varol, Kahta’da esnaf ve vatandaşları da gezerek, hatırlarını sordu. Esnaflara bereketli kazançlar dileyen Vali Varol, esnaf ve vatandaşların bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Resim

KONTEYNER KENTTE İNCELEME

Kâhta’da depremzede vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulan K-27 konteyner kenti de gezen Vali Varol, afetzede vatandaşlarla bir araya gelerek ihtiyaç, talep ve önerilerini dinledi. Konteyner kentin son durumu ve sosyal yaşam alanları hakkında bilgiler aldı.

Resim

TOKİ KONUTLARI YÜKSELİYOR

Daha sonra Vali Varol ve Kaymakam Korkutata, Kahta ilçesinde yapılmakta olan TOKİ afet konutlarını gezerek devam eden inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Varol, “Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden afetzede vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli konutlarına kavuşturmak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum