Arama
Arama Sonuçları
Mülki idare amirleri sandık başında
Türkiye, bugün yerel seçimler için sandık başında.... Mülki idare amirleri de oy kullanacakları okullara gidip, tercihlerini yaptı. Valiler, oy kullanma işlemi sonrası vatandaşlarla ve görevlilerle sohbet etti.
Deprem sonrasında 'Devletimizin hizmetinizdeyiz' diyenleri unutmadı
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, depremlerden sonra depo ve lojistik imkanlarını vatandaşa hizmet için kaymakamlığa tahsis eden hayırsever iş insanlarını teşekkür belgesi ile onurlandırdı.
“Allah bu acıları bir daha yaşatmasın!”
Bir yıla yakın bir süre Nurhak’ta kaymakam vekilliği yaparak depremin yaralarını sarmak için fedakarca çalışan Sercan Yıldız, ilçeye veda etti. Kaymakam Yıldız, “Allah bu acıları bir daha yaşatmasın!” dedi.
"'Elveda sevgili Savur’ demenin üzüntüsü içindeyim”
Yaklaşık 2,5 yıl Mardin Savur’a Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili olarak hizmet eden ve Kahramanmaraş Pazarcık’a atanan Muhammed Kaya, “Merhaba Sevgili Savur diyerek başladığım Savur ilçemizdeki görevimi 2,5 yılı aşkın bir sürenin ardından "Elveda Sevgili Savur" diyerek sonlandırmanın üzüntüsü içerisindeyim” dedi.
Hakkari’de 2500 üreticiye 250 bin koyun verilecek
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari'nin hayvancılık bölgesi olduğunu belirterek, küçükbaş hayvan sayısını 1 milyona çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.