"'Elveda sevgili Savur’ demenin üzüntüsü içindeyim”;

"'Elveda sevgili Savur’ demenin üzüntüsü içindeyim”

Yaklaşık 2,5 yıl Mardin Savur’a Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili olarak hizmet eden ve Kahramanmaraş Pazarcık’a atanan Muhammed Kaya, “Merhaba Sevgili Savur diyerek başladığım Savur ilçemizdeki görevimi 2,5 yılı aşkın bir sürenin ardından "Elveda Sevgili Savur" diyerek sonlandırmanın üzüntüsü içerisindeyim” dedi....


BELEDİYEYİ AKTİF OLARAK KULLANDIM

Savurlular için bir veda mesajı yayınlayan Kaymakam Muhammed Kaya, “Savur ilçemizde görev yaptığım süre boyunca ilçemizin her tarafına ulaşmaya, insanımızla tanışmaya ve kaynaşmaya ve ayrım yapmaksızın tüm insanlarımıza en kaliteli hizmeti sunmaya gayret ettim” dedi.

Kaymakam Kaya, “Devletimizin kaynaklarını israf etmeksizin adil ve dengeli bir şekilde hizmete dönüştürmeye çalıştım ve bu alanda hamdolsun ki kısa bir zaman içinde birçok iş hizmet ve projeyi yapıp tamamladım. Bir kısmı da yapılmaya devam ediyor. Bu anlamda Belediyemizi çok aktif bir şekilde kullanarak mesai mefhumu gözetmeksizin tüm birimlerimizle hizmetinizde olduk” ifadelerini kullandı.

Resim

“FERDİ DEĞİL KAMUSAL FAYDAYI ESAS ALDIM”

Kaymakam Kaya, şöyle devam etti: “Kamu düzenini, güven ve huzur ortamını sağlamak hususunda güvenlik güçlerimizle koordineli bir şekilde çalışarak vatandaşlarımıza güvenli bir ilçe sunmaya çalıştım. Tüm iş ve işlemlerimde ferdi değil kamusal faydayı esas aldım. Aldığım Savur ile bıraktığım Savur arasında müspet bir fark oluşturabildiysem benim için en büyük ödül ve mutluluk budur. Zira biliyoruz ki baki kalan gök kubbede hoş bir sadadır. Savur'un kıymetşinas güler yüzlü güzel sözlü misafirperver insanlarıyla tanışmaktan dolayı kendimi bahtiyar addediyor ve hiçbir zaman sizleri unutmayacağımı, gideceğim her yerde bir hemşehriniz olduğunu ve her türlü ihtiyacınızda yanınızda olacağımı bilmenizi isterim. Hakkınızı helal ediniz, Allah'a emanet olunuz, Kalınız sağlıcakla.”

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum