Arama
Arama Sonuçları
Bursa Valisi Demirtaş: Yangının ilerlemesi durduruldu
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çıkan orman yangınının kısmen kontrol altına alındığını belirterek, "Yangının ilerlemesi durduruldu ve tehlike geride kaldı" dedi.
Afyonkarahisar ve Akseki kadınlara emanet
Milyonlarca seçmen pazar günü sandık başına gitti ve seçimini yaptı. Sonuçların açıklanmasıyla birçok il ve ilçede de ilkler yaşandı. Bu seçimde kadın adaylar dikkat çekti. Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal ve Antalya'nın Akseki ilçesinde CHP adayı İlkay Akça ipi göğüsledi. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güren Yiğitbaşı ve Akseki Kaymakamı Saliha Karataş olunca il ve ilçe kadınlara emanet edilmiş oldu.
Mülki idare amirleri sandık başında
Türkiye, bugün yerel seçimler için sandık başında.... Mülki idare amirleri de oy kullanacakları okullara gidip, tercihlerini yaptı. Valiler, oy kullanma işlemi sonrası vatandaşlarla ve görevlilerle sohbet etti.
Antik kentlerdeki kültürel miras gün yüzüne çıkarılıyor
Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan Latmos ve Herakleia Antik Kentleri'ndeki resmi kazı sponsorluğu protokol imza töreni düzenlendi. 2021 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla bölgedeki kültürel mirasın gün yüzüne çıkarılması amaçlanıyor.
Özel çocuklarla ebru yaptı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, “ÖNEM Projesi’’ kapsamında Süleyman Şah İlkokulu’nda düzenlenen ebru sanatı etkinliğine katılarak özel eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.
Vali Coşkun’un annesi son yolculuğuna uğurlandı
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun'un hayatını kaybeden annesi Kamuran Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı.
Kalplerindeki güzellik yüzlerine yansımış
Nilüfer ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyarette bulunan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen ile birlikte, Görme Engelli Çocuklar Kuran Kursu’nu ziyaret ederek, çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.
“Gönül güzellikleri yüzlerine yansımış”
Nilüfer Kur’an Kursu’nda okuyan görme engelli 22 öğrenci ve ailelerini ziyaret eden Kaymakam Murat Süzen, “Gönül güzellikleri yüzlerine yansıyan değerli öğrencilerimizin her daim yanındayız” dedi.
İrem Bağlarında sonbahar yürüyüşü
Iğdır Valisi Ercan Turan, Ağrı Dağı’nın eteğinde, kayısı bahçeleriyle meşhur, doğal güzelliğiyle göz kamaştıran İrem Bağlarında 10 kilometre doğa yürüyüşü yaptı. Yeşilin ve sarının tonlarıyla mükemmel bir görsel şölen sunan doğaya hayran kalan Vali Turan, renk cümbüşü içindeki kayısı bahçelerinde gezdi.
Kamp ateşi Cumhuriyet için yandı
Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı dolayısıyla Iğdır Şehir Ormanı'nda kamp düzenlendi. Kampa Iğdır Valisi ve Belediye Başkanvekili Ercan Turan da katıldı.
Pedallar Cumhuriyet için döndü
Iğdır’da düzenlenen “Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü ve Bisiklet Turu”na katılan Vali Ercan Turan, “Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet sonsuza kadar yaşayacak” dedi.
Kur’an öğrenen çocukları tebrik etti
Bursa Nilüfer Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, Edebali Camii’nde Kur’an öğrenen çocukları ziyaret ederek, çocukları hediyelerle sevindirdi.
Dr. Mustafa Özarslan
Sinop Valisi
Ortaokul öğrencisinden kaymakama şiir
Sivas Divriği Kaymakamı Yakup Papaker, Danacı Sadık Özgür Ortaokulu öğrencisi Elifnaz Çağlayan ve ailesinin misafiri oldu.
Murat Süzen
Nilüfer Kaymakamı
Bursa’nın 80 gün yetecek içme suyu kaldı
Bursa Valisi Yakup Canbolat, kentteki barajlarda 80 günlük ihtiyacı karşılayacak rezervin bulunduğunu söyledi.
Bilek güreşi yapan öğrencileri izledi
Sakarya Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 12. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.
Vali, arıcı kıyafeti giyip kovanları inceledi
Ordu Valisi Tuncay Sonel, arıcı kıyafeti giyip rahat tavırlarla arı kovanlarını inceledi. Vali Sonel, arıcılara polen toplama tuzağı dağıttı.
Mehmet Ali KARATEKELİ
Kaynarca Kaymakamı
Salih AĞAR
Abana Kaymakamı
Asım Özdemir
Çağlayancerit Kaymakamı
Ekrem Çalık
Kocaeli Vali Yardımcısı
Davut SİNANOĞLU
Kahramanmaraş Vali Yardımcısı
Murat AK
Han Kaymakamı
Avni ORAL
Nilüfer Kaymakamı
Alper AÇIKGÖZ
Buharkent Kaymakam V.