Arama
Arama Sonuçları
Vali yardımcısının yeğenleri son yolculuğuna uğurlandı
Nevşehir Vali Yardımcısı Mehmet Mücahit Öztürk'ün, denize girdikleri Şile Doğancılı Plajı'nda boğularak hayatını kaybeden yeğenleri Üzeyir İlhan Öztürk ve Olgun Öztürk son yolculuğuna uğurladı.
Vali yardımcısının, 2 yeğeni boğularak hayatını kaybetti
Nevşehir Vali Yardımcısı Mehmet Mücahit Öztürk'ün yeğenleri Üzeyir İlhan Öztürk ve Olgun Öztürk, denize girdikleri İstanbul Şile Doğancılı Plajı'nda boğularak hayatını kaybetti.
"İstanbul'daki 99 suç çetesi çökertildi"
2024 yılının 6 ayına ilişkin asayiş verilerini açıklayan İstanbul Valisi Davut Gül, "Organize suçlarla mücadelede 2024 yılının ilk 6️ ayında, 137 operasyonda; 99 suç çetesi çökertildi" dedi.
Hedef; Saros Körfezi'nin marka değerini artırmak
Edirne Valisi Yunus Sezer’in başkanlığında Saros Körfezi Master Plan Toplantısı yapıldı. Vali Sezer, "Amacımız Saros Körfezi'nin marka değerini artıracak model ortaya koymak" dedi.
Vali Pehlivan, Kız Kalesi’nde tantuni yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kentin simgesi tarihi Kız Kalesi'nde düzenlenen tanıtım etkinliğine katıldı. Etkinlik kapsamında Kız Kalesi’nde bir ilk gerçekleşti ve tantuni pişirildi. Vali Pehlivan, kenttin tescilli yiyeceği olan tantuni tezgahının başına geçerek, misafirlere tantuni hazırladı.
Mersin'de mavi bayraklar göndere çekildi
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz'e 321 kilometrelik kıyısında 41 plajı bulunan Mersin'de turizm sezonunun başladığını belirtti ve mavi bayrakları göndere çekti.
Vali Şahin: Son kaleyi mühürleyelim
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Ticaret Borsası’nın geleneksel olarak düzenlediği Kent Buluşmaları Toplantısının konuğu oldu. Zeytinpark’da düzenlenen toplantıda Vali Şahin “Burası bir akciğer olarak bu şehre kalsın. Bir rekreasyon alanı, bir kent ormanı gibi yeşil alan olarak burayı her halükarda mevcut halini muhafaza eden bir şekilde imara da kaydedelim. Bu sabitlensin bu mesele bitsin. Son kaleyi kurtaralım. Zeytinpark’ı yeşil alan olarak mühürleyelim” dedi.
Bu yılın ilk Caretta yuvasını koruma altına aldı
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Akdeniz sahillerindeki önemli caretta caretta yuvalama alanlarından olan Çıralı'da, Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediyesi öncülüğünde, kamu kurumlarının da katkılarıyla ilk yuva etkinliğini gerçekleştirdi.
“Yeni hükümet konağı ilçeye hayırlı olsun”
Yumurtalık ilçesine giden Vali Sayın Yavuz Selim Köşger, Yumurtalık Kaymakamlığı ile Yumurtalık Belediye Başkanlığını ziyaret etti.
"Muğla'da spor artık marka haline geliyor"
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Marmaris'e yapılacak gençlik ve spor yatırımı için protokol imzaladı. Vali Akbıyık, "Spor yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. İlimizde spor artık marka haline geliyor" dedi.
Fırtınanın getirdiği çöpleri topladı
Kastamonu Abana Kaymakamı Osman Sarı ve kurum amirleri, ilçede yaşanan fırtına sonucu denizden plaja vuran çöpleri toplamak için liman bölgesinde temizlik yaptı.
Valilikten halka açık alanlarda 'alkol yasağı' hatırlatması
2005 yılında halka açık park, bahçe ve sahillerde uygulanmaya başlanan alkol yasağına İstanbul'daki birçok noktada uyulmaması nedeniyle Valilik bir hatırlatma yazısı yayınladı. Vali Davut Gül'ün imzasıyla ilgili birimlere gönderilen yazıda, söz konusu yasağa uymayanların cezai yaptırımla cezalandırılması için uyarı yapıldı. İlgili yazıda 'sarhoş' olarak başkalarının huzur ve sükûnunu bozacak şekilde davranışlarda bulunan kişiye, kolluk kuvvetleri tarafından 617 TL idari para cezası verileceği belirtildi.
“Bu eşsiz mirası gelecek kuşaklara taşıyacağız”
Burdur Valisi Türker Öksüz, eşsiz turkuaz rengi görüntüsü, beyaz kumsalları, doğal güzelliği ile yeşille mavinin iç içe olduğu Burdur’un en önemli turizm değerlerinin başında gelen Salda Gölü ve çevresinde incelemelerde bulundu.
Van Denizi'nde Su Sporları Festivali
Van Gölü’nü tanıtmak amacıyla bu yıl 11.’si düzenlenen "Van Denizi Edremit Su Sporları Festivali, Vali Ozan Balcı'nın katılımıyla başladı.
Sünnet olan çocukları hediyelerle sevindirdi
Ordu Valisi Tuncay Sonel, sünnet şöleni kapsamında sünnet olan çocukları Korgan Devlet Hastanesi’nde ziyaret ederek, hediyelerle sevindirdi.
Karataş plajında çevre temizliğine katıldı
Adana Karataş Kaymakamı Selami Alper Özkan, Karataş Bahçe plajında düzenlenen çevre temizliği etkinliğine katılarak, öğrencilerle birlikte plajdaki çöpleri topladı.
Beyşehir Gölü etrafında 165 kilometre pedal çevirdiler
Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen 10. Geleneksel Bisiklet Festivali, etkinliğe katılan bisiklet tutkunlarının Beyşehir Gölü etrafında 165 kilometre pedal çevirip ilçe merkezine dönüşüyle tamamlandı.
Minik carettalara bol şans diledi
Mardin Kızıltepe’den Antalya Kemer Kaymakamlığı’na atanan ve 29 Ağustos’ta yeni görevine başlayan Hüseyin Çam, Kemer/Çıralı sahilinde Caretta Caretta deniz kaplumbağalarının ilk yumurtadan çıkıp yeni hayata koşmasına tanık oldu. Kaymakam Çam, minik Carettalara bol şans diledi.
Van Gölü sahilinde kadınlar plajı açıldı
Van'ın merkez Tuşba Belediyesi tarafından Van Gölü sahilinde ilçe halkına kazandırılan 'Ayanıs Kadınlar Plajı' düzenlenen törenle açıldı.
Ve Hotels Akçakoca’da tatil keyfi
Yeşil ile mavinin buluştuğu, Batı Karadeniz’in incisi Düzce’nin şirin tatil ilçesi Akçakoca’da hizmet veren Vilayetler Birliği’ne bağlı ‘Ve Hotels Akçakoca’, misafirlerine unutamayacakları bir tatil imkanı sunuyor.
Kamuda ilk mavi bayrağı Ve Hotels aldı
Ve Hotels Ayvalık, Uluslararası Mavi Bayrak ödülünü almaya hak kazanarak, Türkiye’de ilk mavi bayrak sahibi kamu kurumu oldu. Ayvalık Vilayetler Evi Oteli'ne törenle mavi bayrak çekildi.