Arama
Arama Sonuçları
Sınırın en uç noktasından teşekkür
Hakkari Valisi Ali Çelik, İran-Irak-Türkiye sınırlarının kesiştiği en uç noktada yer alan Fidan Tepe Askeri Üs Bölgesi’ni ziyaret etti. Vali Çelik, sınır güvenliğini sağlayan kahraman Mehmetçiğe teşekkür etti.
"Anadolu kadar saf, mert ve gerçek"
Erzincan'ın Otlukbeli ilçesine giderken yolda babalarıyla çobanlık yapan 3 çocuğu gören Vali Hamza Aydoğdu, aracını durdurarak çocuklarla sohbet etti. Vali Aydoğdu, "Anadolu kadar saf ve temiz, Anadolu kadar mert ve yürekli, Anadolu kadar gerçek" dedi.
100 yaşındaki Emine teyzenin Yaşlılar Haftasını kutladı
Manisa Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, 100 yaşındaki Emine Zeybek teyzeyi Kayrak köyünde ziyaret ederek Yaşlılar Haftası’nı kutladı.
Vakıftan yardım alanlar iş sahibi olacak
Sinop Erfelek’te Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yardım alan vatandaşlar iş sahibi olacak.
“Bizler vatandaşlarımız için varız”
Manisa Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, şehit aileleri, gaziler ve asırlık çınarları ziyaret ederek gönüllerini aldı.
“Hayat bir AN’dan ibaret”
Kahramanmaraş depremlerini Nurhak Kaymakamı iken yaşayan Sinop Erfelek Kaymakamı Sercan Yıldız, depremin yıl dönümünde duygularını paylaştı. Depremi annesinin karnında 37 haftalıkken yaşayan 11 aylık kızı Bilge Deren’e sarılan Yıldız, “Hayat bir AN’dan ibaret. O an hep sevdiklerinizle geçsin” diyor.
1,5 yaşındaki Hüseyin'e acil şifa diledi
Van Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, sıcak sıvı temasına maruz kalarak hastaneye kaldırılan 1,5 yaşındaki Hüseyin’i hastanede ziyaret etti. Annesi ve doktorlardan Hüseyin’in durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Sakarya, minik çocuğa acil şifalar diledi.
Kaymakama destek, imama tepki
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imama tepki gösterilirken, imamı uyaran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller’e destek yağdı.
Okuldan eve dönünce ders çalışma masasıyla karşılaştılar
Sinop Erfelek Kaymakamlığı’nın yürüttüğü “Benim Odam, Benim Masam” projesi kapsamında vakıf kapsamındaki tüm ilkokul öğrencilerinin evlerine ders çalışma masası kuruldu.
Ev ekonomisine katkısı olan kadınlara makine dağıtıldı
Sinop'un Erfelek Kaymakamı Sercan Yıldız tarafından ev ekonomisine katkısı olan kadınlara süt sağım makinesi, yayık makinesi, erişte kesme makinesi ve hamur yoğurma makinesi dağıtıldı.
51 günde 46 köyün taleplerini dinledi
9 Ekim 2023 tarihinde Sinop Erfelek’te göreve başlayan Kaymakam Sercan Yıldız, 51 günde ilçenin tüm köylerini ziyaret ederek, muhtarların ve vatandaşların taleplerini dinledi.
Trafik denetimine katıldı
Sinop Erfelek Kaymakamı Sercan Yıldız, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince yapılan trafik denetim uygulamalarına katılarak, sürücülere trafik kurallarını hatırlattı.
Erfelek’te kestane zamanı
Bu yıl ikincisi düzenlenen Erfelek Kestane Festivali’nin açılışına katılan Sinop Valisi Mustafa Özarslan, “Herkesi, tadı dillere destan, demli bir çayın yanında keyifli bir ikram, her bir kozağında yöre insanımızın emeği, alın teri ve sevgisi bulunan Erfelek Kestanesi’ni tatmaya davet ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Nurhak’tan Sinop Erfelek’e
Kahramanmaraş Nurhak Kaymakamlığından Sinop Erfelek Kaymakamlığına atanan Sercan Yıldız ile Sinop Vali Yardımcısı iken Bolu Kıbrıscık’a atanan Ahmet Berkay Deniz, “Rabbim utandırmasın” diyerek yeni görevlerine başladı.
“Hakkaniyet ve dürüstlük ilkesinden ayrılmayacağım”
Ankara Evren Kaymakamı olarak görevine başlayan 111. dönem kaymakam adaylarından Bekir Kınacı, “Hakkaniyet ve dürüstlük ilkelerinden ayrılmadan, kamu hizmetlerinin tüm vatandaşlarımıza etkin ve adil bir biçimde sunulması gayreti içinde olacağım” dedi.
“Allah bu acıları bir daha yaşatmasın!”
Bir yıla yakın bir süre Nurhak’ta kaymakam vekilliği yaparak depremin yaralarını sarmak için fedakarca çalışan Sercan Yıldız, ilçeye veda etti. Kaymakam Yıldız, “Allah bu acıları bir daha yaşatmasın!” dedi.
Taahhüt edilen sürede bitirilecek
Göksun, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak ilçelerini ziyaret eden Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremzedeler için yapılan kalıcı konutların taahhüt edilen sürede bitirileceğini söyledi.
Nurhak’ın köylerinde deprem enkazı kalmadı
Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde kırsal mahallelerde yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları tamamlandı. Kaymakam Sercan Yıldız, “Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı Nurhak’a Cemevi yapacak
6 Şubat depremlerinde Kahramanmaraş Nurhak’ta ağır hasar alan Pınarbaşı ve Karaçar cemevlerinin yeniden inşa çalışmaları başlatıldı.
Nurhak’a hayırseverlerin desteği ile mescit
6 Şubat depremlerinde camileri yıkıldığı için çadır mescitlerde ibadetlerin sürdürüldüğü Kahramanmaraş’ın Nurhak İlçesi Kullar Mahallesi’nde, hayırseverlerin desteğiyle mescit yapıldı.
Nurhak'ta çadır hastane konteynere taşındı
Kahramanmaraş depremleriyle yerle bir olan Nurhak’ta sahra çadırında faaliyet gösteren devlet hastanesi, konteyner hastane şeklinde hizmet vermeye başladı.
Ağır hasarlı binaların yüzde 80’i temizlendi
6 Şubat depremlerinde yıkıma uğrayan Kahramanmaraş Nurhak’ta ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarında %80 seviyesine ulaşıldı.
Nurhak’ta köy evlerinin yapımı hızla devam ediyor
6 Şubat depremlerinin ardından Kahramanmaraş Nurhak’ta afetzedeler için yapılan köy evlerinin yapımı hızla devam ediyor. Barış Mahallesi’nde yapılacak 87 köy evinin temelini atan Nurhak Kaymakamı Sercan Yıldız, kış gelmeden evlerin vatandaşlara teslim edileceğini söyledi.
Öğrencilerle tahtada problem çözdü
Van Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, Çatak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sınıflara girerek, öğrencilerle tahtada soru çözdü.
Öğrencilerle soru çözümü yaptı
Van Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, Etüt Van Projesi kapsamında düzenlenen yetiştirme kurslarını ziyaret ederek, öğrencilerle soru çözümü yaptı.
Doktor olmak isteyen özel öğrenciye muayene oldu
Kahramanmaraş Nurhak Kaymakamı Sercan Yıldız, özel çocukların hazırladığı programa katılarak, doktor olmak isteyen öğrenciye muayene oldu. Asker selamı veren engelli çocuğu kucaklayan Yıldız, öğretmen rolü yapan öğrenciyi can kulağı ile dinledi.
Sercan Yıldız
Erfelek Kaymakamı
Nurhak Kaymakamlığında görev değişikliği
Kahramanmaraş Nurhak Kaymakamlığı'nda görev değişikliği yaşandı.
“Okul ziyaretleri ile eksik ve ihtiyaçları yerinde görüyoruz”
Van Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, Sugeldi ve Narlı köylerindeki ilkokulları ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.
Köy okulunda öğrencilerle futbol oynadı
Van Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, Kıyıcak Köyü İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle futbol oynadı.