Arama
Arama Sonuçları
"Öğrencilerin başarısı, mutluluğumuzu zirveye taşıdı"
LGS ile 2024 yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında önemli başarılara imza atan öğrencilerle bir araya gelen Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Yiğitbaşı, "LGS’de ve bursluluk sınavlarından gelen toplamda 10 Türkiye derecesi mutluluğumuzu zirveye taşıdı" dedi.
Kaymakamlık mülakat tarihleri açıklandı
İçişleri Bakanlığı, bu yıl alacağı kaymakam adayları için mülakat tarihlerini açıkladı. Buna göre 3 Aralık 2023’teki kaymakamlık sınavında başarılı olan adaylar 19 Şubat ile 8 Mart 2024 tarihlerinde mülakata alınacak.
77 kaymakam adayı ilanı Resmi Gazete'de
İçişleri Bakanlığı bu yıl alacağını duyurduğu 77 kaymakam adayı için ilana çıktı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre 3 Aralık’ta yapılacak sınav için başvurular 20-30 Ekim 2023 tarihleri arasında alınaak.
Hemşireliği bıraktı, Vali oldu
Cumhuriyet tarihinin 6’ncı, Yalova’nın 3’üncü kadın valisi olan Hülya Kaya (49), çalışma hayatına hemşire olarak başladı. İlk nöbet gününde 3 hastanın vefat etmesi hayatının dönüm noktası oldu.
Balıkesir Adıyaman'da iz bıraktı
Balıkesir Valiliği ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Adıyaman'da yapımı tamamlanan Balıkesir Çarşısındaki işyerleri faaliyetine başladı.
Öğrencilerle bir araya geldi
Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, okul ziyaretleri kapsamında ilçede eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
100 yerine 200 kaymakam adayı alınacak
İçişleri Bakanlığı, bu yıl alınacak kaymakam adayı sayısını 100’den 200'e çıkardı. Bakanlık, 21 Temmuz 2022 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kaymakam adaylığı sınav ilanını 24 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazete’de güncelledi.