Arama
Arama Sonuçları
Emekli Vali Ömer Türk hayatını kaybetti
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden emekli Vali Ömer Türk, İstanbul'da toprağa verildi.
Yaban hayvanlarını unutmadılar
Erzurum Tortum Kaymakamı Fatih Bayram, kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.
Adem Eser
Tonya Kaymakamı
Genç hafız çetin sınavdan geçti
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ilçe ziyaretlerini hafızlar beldesi Tortum'la sürdürdü. Vali Çiftçi, Kur'an-ı Kerim'i ezbere okuma yarışması birincisi 7. sınıf öğrencisi Hâfız Alim Alacalı ile renkli bir sohbet gerçekleştirdi. Kendisi de hafız olan Vali Çiftçi, genç hafızı sınavdan geçirdi.
Uçurtmalar gökyüzünü renklendirdi
Erzurum Uzundere Kaymakamı Kübra Demirer, gökyüzünü renklendiren Uçurtma Şenliği’nde çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu.
‘Yeni doğan bebekler hatıra ormanı’
Erzurum Tortum Kaymakamlığı tarafından projelendirilen, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Orman İşletme Şefliği ve Tortum-Uzundere Yerel Eylem Grubu işbirliğinde uygulanan "Tortum Yeni Doğan Bebekler Hatıra Ormanı Projesi" başarıyla hayat geçirildi.
Özel öğrencilerle fidan dikti
Erzurum’un Tortum ilçesinde özel eğitim sınıflarında öğrenim gören öğrencilerle Şehit Ahmet Aktepe Çok Programlı Lisesi bahçesinde fidan dikim etkinliği yapıldı.
Ramazan Polat
İskilip Kaymakamı
Behiye teyzenin derdine ortak oldu
Erzurum Tortum Kaymakamı Fatih Bayram, hane ziyaretleri kapsamında Serdarlı Mahallesi'nde ikamet eden Behiye Türker teyzeyi evinde ziyaret etti.
Mehmet Makas
Kırıkkale Valisi
Tedavisi tamamlanan dağ keçileri ve kuşlar doğaya bırakıldı
Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Erzurum Bölge Müdürlüğünce tedavileri tamamlanan yaban hayvanları doğaya salındı. DKMP görevlilerince yaralı ve bitkin halde bulunan iki dağ keçisi, çayır delicesi ile iki kızıl şahinin tedavileri tamamlandı.
Halil İbrahim Okumuş
Selendi Kaymakamı V.
Vali heyelan bölgesine kepçeyle geçti
Erzurum'da HES'in su borusu patladı, heyelan ve su taşkınlar yaşanırken 3 kişi yaralandı. İkiye ayrılan yolun karşısına geçmek için iş makinesinin kepçesine binen Vali Memiş, olay anından itibaren devletin tüm imkanlarının seferber edildiğini belirtti.
Okan DAŞTAN
Kağızman Kaymakamı
Mehmet Okur
Denizli Vali Yardımcısı
Mustafa Çiftçiler
İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı
Şaban Arda YAZICI
Safranbolu Kaymakamı
Nuri ÖZDER
Döşemealtı Kaymakamı
Fatih ÜRKMEZER
Alanya Kaymakamı
İzzettin Sevgili
Ankara Vali Yardımcısı
Doç. Dr. Ömer Toraman
Elazığ Valisi