Arama
Arama Sonuçları
Huzurevinin temizlik ve düzeni için personele teşekkür etti
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Tosya Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Uğur Ünsal'dan ilçede yapılan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Filistinli şehitler için gıyabi cenaze namazı
Türkiye genelinde olduğu gibi Hatay’da da İsrail’in saldırıları ile şehit olan Gazzeliler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Vali Masatlı, İskenderun Kaymakamı Demiryürek ve vali yardımcıları vatandaşlarla birlikte saf tuttu.
Deprem sonrasında 'Devletimizin hizmetinizdeyiz' diyenleri unutmadı
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, depremlerden sonra depo ve lojistik imkanlarını vatandaşa hizmet için kaymakamlığa tahsis eden hayırsever iş insanlarını teşekkür belgesi ile onurlandırdı.
Vali Masatlı'nın Hatay heyeti ile yoğun Ankara mesaisi
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, ilin yöneticileri ile birlikte Ankara çıkarması yaptı. Bakanları tek tek ziyaret eden Hatay heyeti, deprem sonrasında ilin yaralarının sarılması adına yapılacakları en üst seviyede masaya yatırdı.
Tayini çıkan kaymakamlara veda
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, son kararname ile tayini çıkan Devrekâni, Tosya, Bozkurt ve Seydiler kaymakamları için veda yemeği düzenleyerek, “Yeni görev yerlerinizde sağlık, huzur ve başarı diliyorum” dedi.
26 mülki idare amiri 'mülkiye müfettişi' oldu
Aralarında Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Tosya Kaymakamı Suat Hatam, İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural’ın aralarında bulunduğu 26 mülki idare amiri mülkiye müfettişi oldu.
Hatay’ın ‘su ve alt yapı’ sorunu masaya yatırıldı
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in ev sahipliğinde, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel tarafından organize edilen ‘Su ve Altyapı’ konulu değerlendirme toplantısı, Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleşti.
İçme Suyu Depoları İncelendi
Tosya Kaymakamı Suat Hatam, ilçeye bağlı 3 köyün içme suyu depolarında incelemelerde bulundu.
Her gün daha iyiye gidiyor
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve Koordinatör Vali Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, bayramın ilk gününde Çadır Kentlerdeki depremzede vatandaşları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Ziyaretlerde Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan da yer aldı.
Kore gazisini dualarla uğurladı
Vefat eden Kore Gazisi’nin cenazesinde saf tutan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, naaşın başında dua ederek son görevini yerine getirdi.
Suat Hatam
Mülkiye Müfettişi
Mustafa Yiğit
Adana Vali Yardımcısı
Depremzede çocuklarla çizgi film izledi
Afetzede çocuklara moral vermek için, Acun Ilıcalı ve Varol Yaşaroğlu tarafından organize edilen “Kral Şakir Mikrop Avcıları Cumburlop!“ filminin ilk gösterimi, Osmaniye’de gerçekleştirildi.
Uğur Ünsal
Tosya Kaymakamı
Çarşı esnafının nabzını tuttu
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, çarşıdaki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, hayırlı ve bereketli işler diledi.
Kan’panyayı Kaymakam başlattı
Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanlığı ve Türk Kızılay İskenderun Kan Merkezi’nin; İskenderun Rotary MTAL, İskenderun Barbaros MTAL, Cumhuriyet İlkokulu, General Şükrü Kanatlı İlk ve Ortaokulunun katkıları ile İskenderun Rotary Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen “Okulumda Kan’panya Var” Kan Bağışı etkinliği büyük ilgi gördü.
“En büyük insan hakkı ihlali terördür”
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Dünya İnsan Hakları Gününde, “En büyük insan hakkı ihlali terördür” diyerek terör eylemleri mağduru şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.
İskenderun'da eğitime ‘sosyal sorumluluk’ desteği
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Kibar Holding tarafından yaptırılan tam donanımlı ana sınıfının açılışına katıldı.
İskenderun'da Cumhuriyet coşkusu!
Hatay’ın İskenderun ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yıl dönümü kutlamaları kapsamında sahilde düzenlenen ve halkın yoğun ilgi gösterdiği tören büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
'Cenab-ı Hak hayırla anılmayı nasip etsin!'
5 yıl yürüttüğü Üsküdar Kaymakamlığı’ndan Hatay İskenderun Kaymakamlığı’na atanan Murat Sefa Demiryürek, 29 Ağustos’ta başladığı yeni görevi için, “Görev yaptığım diğer yerlerde olduğu gibi İskenderun’da da duam odur ki; Cenab-ı Hak hayırlı hizmetler yapmayı ve hayırla anılmayı nasip etsin” dedi.
Evlerinin yanışını gözyaşlarıyla izlediler
Kastamonu Valisi Avni Çakır, bugün Tosya Gövrecik köyünde öğle saatlerinde çıkan ve 10 evin küle döndüğü yangın nedeniyle köye giderek yangın söndürme çalışmalarını kontrol etti. Vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının giderileceğini belirten Çakır, köy halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Traktörle çeltik eken Kaymakam, damlamalı çeltik sulamayı başlattı
Tosya Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen traktöre binerek çeltik ekimi yaptı. Kaymakam Özen, Tosya’da ilk kez uygulanan damlama sulama yöntemi ile çeltik üretimini başlattı.
Ahmet Ferhat ÖZEN
Kırıkkale Vali Yardımcısı
Mehmet TÜRKÖZ
Foça Kaymakamı
Deniz Pişkin
Seydişehir Kaymakamı
Arslan YURT
Gönen Kaymakamı
Yıldırım Uçar
Zonguldak Vali Yardımcısı
Aziz Oğuz Alemdaroğlu
Narman Kaymakamı