Arama
Arama Sonuçları
"Din görevlileri, toplumu aydınlatıyor"
Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, ilçede görev yapan din görevlileriyle bir araya geldi. Kaymakam Bilici, "Din görevlileri, dinimizi ve devletimizi temsil ediyor. Bu nedenle kendileri toplumu aydınlatmada büyük rol üstleniyor" dedi.
İskilip’in projesine Japonya desteği
Çorum İskilip Kaymakamlığı Proje Ekibi Koordinatörü Durmuş Akbulut tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı adına yazılan ve Japonya Büyükelçiliğine sunulan, 1.856.000,00 TL bütçeli “İskilip’te Engelli ve Yaşlı Bireyler için Taşıma Aracı Temini Projesi” onaylandı.
Kayı Köyü’ndeki yaşlıların hayır duasını aldı
Çorum Oğuzlar Kaymakamı Muhammed Turan, Kayı Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
“Dokunmak mümkün müdür hatıra, sabır, vefa, ömür hatta zamana?
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, cumartesi gününü köy ziyaretlerine ayırdı. Ulukışla ve Sapmaz köylerine misafir olan Vali Kumbuzoğlu, köy sakinlerinin talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Vali Kumbuzoğlu, köylerdeki yaşlılarla özel olarak ilgilenerek ellerini öptü. Kumbuzoğlu, Ulukışla köyünde zamana direnen kerpiç bir evin önünde oturan yaşlı çiftin de hatırını sorarak, “Dokunmak mümkün müdür hatıra, sabır, vefa, ömür hatta zamana? Bizce evet” notu düştü.
İlçenin ulu çınarları ile buluştu
Karaman Sarıveliler Kaymakamı Merve Gülsüm Kütük, ilçenin ulu çınarları ile buluştu. Yaşlıların hatırını ve ihtiyaçlarını soran Kaymakam Kütük, her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
1924 doğumlu teyzeye afiyet diledi
Elazığ Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, 1924 doğumlu Fatma teyzeyi hanesinde ziyaret etti. Asırlık çınarın hayır duasını alan Kaymakam Kundakçı, teyzeye sağlık ve afiyet diledi.
“2024’te de aynı aşkla hizmet için hazırız”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yılbaşında kurumları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Çalışanlara tatlı ikramında bulunan Vali Aygöl, “2023 yılında 7/24 vatandaşımızın hizmetinizde olduk. 2024’te de aynı aşkla vatandaşımıza hizmet için hazırız” dedi.
"Niyet hayır, akıbet hayır olur inşallah"
Vali-Mülkiye Başmüfettişi Abdullah Erin, görevinden istifa ederek, yerel seçimlerde Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için AK Parti’den başvuru yaptı.
Ölüme terk edilen yaşlı kadına sahip çıktı
Çorum'da tek başına yaşayan 90 yaşındaki Nazende Bilgin huzurevine yerleştirilirken, ilk ziyaretçisi Vali Zülkif Dağlı oldu.
Yaşlı amcanın hayır duasını aldı
Köy ziyaretlerinde vatandaşlar ile bir araya gelen Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, hasta ve yaşlıları da ziyaret ederek hayır dualarını aldı.
“Yaşadığımız felaket çok büyük ama devletimiz daha büyük”
Hatay Hassa Kaymakamı Osman Acar, Yukarıkarafakılı Mahalle Muhtarı Mustafa Palan ile birlikte depremden yoğun bir şekilde etkilenen Kışlak Deresi vatandaşları ile bir araya geldi.
1.500 gençle Cuma namazı kıldı
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, ‘Değerlerimizi Öğreniyoruz’ projesi kapsamında Gençlik Grubu’nun daveti üzerine 1500 gençle birlikte Ulu Cami’nde Cuma namazı kıldı.
Huzurevi sakinleriyle buluştu
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Polis Eşleri Derneği Bartın Şubesi ile Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen kahvaltı programında huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
Nizip huzurevinden Ardahan’a nakledildiler
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, eşi Zehra Mine Öner ile birlikte Gaziantep Nizip Huzurevi'nden Ardahan’daki huzurevine nakledilen depremzede vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
"Fadime Teyze, senin bir Kaymakam oğlun var”
Hatay Hassa Kaymakamı Osman Acar, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine yönelik ziyaretlerini sürdürdü. Acar, Ardıçlı Mahallesi’nde evine misafir olduğu Fadime teyzeye, “"Fadime Teyze senin bir Kaymakam Osman oğlun var. Ne zaman isterseniz biz senin ziyaretine geliriz. Bir ihtiyacın sorunun olursa hızır gibi yetişiriz" dedi.
1 milyon balık yavrusu Fırat Havzasına bırakıldı
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, kurum müdürleri ve vatandaşların katılımıyla 1 milyon yavru balığı Fırat havzasının sularına bıraktı.
Vali Ekici, yaşlılarla bocce oynadı
Kırklareli Valisi Birol Ekici, huzurevi sakinlerinden oluşan bocce takımı ile maç yaptı. Ekici, yaşlılara huzurlu ve hayırlı ömürler diledi.
Yaşlılar miniklerle bocce oynadı
Erzincan Refahiye Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, huzurevi ziyaretine anaokulu öğrencileriyle gitti.
Huzurevi sakinlerinden 'Kat'ı Sanatı' sergisi
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, huzurevi sakinlerinin düzenlediği ‘Kat'ı Sanatı ve Halı Dokuma Ürünleri Sergisi’ne katılarak, büyüklerin eserlerini inceledi.
Huzurevi sakinleriyle pasta kesti
Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Şehit Hakan Duyğal Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen programa katıldı.
Huzurevi sakinlerinin 'Yaşlılar Günü'nü kutladı
Manisa Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde, Turgutlu Huzurevinde İlçe Emniyet Müdürlüğünün organize ettiği programda büyüklerle bir araya geldi.
178 vatandaşın derdine derman oldu
Ordu Valisi Tuncay Sonel, her hafta çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayırarak, vatandaşların istek, şikâyet ve taleplerini dinliyor.