İçişleri Bakanlığı’nda yeni atamalar;

İçişleri Bakanlığı’nda yeni atamalar

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararnameler ile İçişleri Bakanlığı’nın üst kademe kamu yöneticiliklerine yeni atamalar yapıldı....

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı kararnameye göre, İller İdaresi Genel Müdürlüğüne halen bu görevi vekaleten yürüten Mehmet Emin Bilmez, Personel Genel Müdürlüğüne de bu görevi vekaleten yürüten Nedim Akmeşe atandı.

Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Abdullah Korkmaz, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne Muhammet Selami Yazıcı, Strateji Geliştirme Başkanlığına Mehmet Mut getirildi.

Önemli bir kısmı atandıkları görevleri vekaleten yürütenler olmak üzere Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFA) Başkan Yardımcılıklarına Önder Bozkurt ve Hamza Taşdelen, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğüne Orhan Tatar, Afetlere Müdahale Genel Müdürlüğüne Sadi Ergin, Barınma ve Yapım İşleri Genel Müdürlüğüne Ahmet Nehar Poçan, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Cengiz Gevrek, Rehberlik ve Denetim Başkanlığına Mustafa Güngör atandı.

Göç İdaresi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Davut Düzgün, Göç İdaresi Başkanlığı Yabancılar Genel Müdürlüğüne ise Gözde Özkorul atandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum