Minik öğrencinin mektuplu davetini kırmadı;

Minik öğrencinin mektuplu davetini kırmadı

Niğde Valisi Cahit Çelik, kendisini mektupla okula fidan dikmeye davet eden öğrenciyi kırmadı. Okula giden Vali Çelik, minik öğrenciyle fidan dikti....


"GELİR MİSİN?"

Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Niğde’de faaliyet gösteren özel bir okul tarafından gerçekleştirilecek fidan dikme etkinliğine okul öğrencilerinden 5/A sınıfı öğrencisi Merve Meryem Şimşek, mektupla Vali Cahit Çelik’i davet etti.

Vali Cahit Çelik de Cumhuriyetin 100. onur yıl dönümünde “Benim yanımda olursanız bir ömür boyu unutmayacağım. Gelir misin?” diye yazan minik öğrencinin isteğini kırmayarak, düzenlenen fidan dikme etkinliğinde mektubu yazan öğrenci ile bir araya geldi.

Öğrenciler ile birlikte fidanları toprakla buluşturan Vali Cahit Çelik, fidanlara ilk can suyunu yine öğrencilerle birlikte verdi.


Vali Çelik, fidan dikme etkinliğinde yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu haftada öğrencimizin bu anlamlı talebi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Cumhuriyetimiz, yeni asırda bu öğrencilerimizin bu gençlerimizin omuzlarında yücelecek, yükselecektir” dedi.

Vali Çelik, “Tıpkı diktiğimiz bu fidanlar gibi öğrencilerimiz de yarınlarımızın teminatı olarak büyüyecek ve gelişecek; ülkemizi Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda muasır medeniyet seviyesine çıkarmak için çalışacaklar. Bizlerin en kıymetli değeri olan Cumhuriyetimiz yine en kıymetlilerimiz olan yavrularımızla gelişmeye devam edecek. Bu vesile ile ben şimdiden tüm Niğdeli hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum