Türkiye Yüzyılı için pedal çevirdi;

Türkiye Yüzyılı için pedal çevirdi

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Valilik tarafından düzenlenen Bisiklet Turunda gençlerle pedal çevirdi....

Resim

BAŞKANLA BİSİKLET SÜRDÜ

15 Temmuz Anadolu Lisesi önünde başlayan etkinlikte kurum müdürleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar, Gaziosmanpaşa Bulvarı üzerinden Cumhuriyet Meydanı'na kadar pedal çevirdi.

Cumhuriyet'in 100'üncü yılını Tokat'ta büyük coşkuyla kutladıklarını belirten Vali Hatipoğlu, gençler ve bisikletseverler ve Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ile pedal çevirdiklerini söyledi.

Vali Hatipoğlu, “Çok güzel bir deneyimdi. Benzeri etkinliklerimiz bundan sonraki süreç içinde devam edecek. Her alanda coşkuyla Cumhuriyet'imizin 100'üncü yılını kutlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Resim

YAŞASIN CUMHURİYET!

Bir kutlama mesajı da yayınlayan Vali Hatipoğlu, “Türk tarihinin en kıymetli değişim noktalarından olan Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılını idrak etmenin huzur, gurur ve heyecanını yaşamaktayız. Cumhuriyet, Türk Milletinin fıtratına en uygun yönetim biçimidir. Bu gerçeği vatanın her köşesinde ve milletin her bireyinde görmekte, Cumhuriyetle birlikte değişen ulusal kaderimizin nasıl daha anlamlı ve güzel olduğunu müşahede etmekteyiz” dedi.

Vali Hatipoğlu, “Cumhuriyetin ebedi olması sadece Türk Milleti için değil bütün mazlum milletler için önem arz etmektedir. Devleti ebet müddet olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bütün şehitlerimize ve devletimize kuruluşundan bugüne ömrünü vakfedenlere şükran ve minnetlerimizi sunarak Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutluyoruz. Yaşasın Cumhuriyet!” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum