“Aşkınan çalışan yorulmaz”;

“Aşkınan çalışan yorulmaz”

Batman’ı köy köy gezerek ihtiyaçları yerinde tespit eden Vali Ekrem Canalp, şehrin 248. köyünü dün ziyaret etti. Beşiri’nin kalan 6 köyünü de önümüzdeki günlerde ziyaret edecek olan Vali Canalp, böylece ilin tüm köylerine gitmiş olacak....

Resim

GİTMEDİĞİ, GÖRMEDİĞİ KÖY KALMAYACAK

19 Mayıs 2022 tarihinde Batman’da valilik görevine başlayan Ekrem Canalp, şehrin tüm köylerine giderek en uzak yerleşim yerlerindeki vatandaşlarla tanışma imkanı buldu.

Vali Canalp, köylerin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde tespit etmek üzere başlattığı köy ziyaretlerinde Sason, Gercüş ve Hasankeyf ilçelerinin tüm köylerini gezdi. Dün de Kozluk ilçesinin Ünsaldı köy ziyareti ile ilçenin 69 köyünün tamamını gezerek Kozluk’un tüm köylerini ziyaret etmiş oldu.

Resim

KOZLUK’UN KÖYLERİNİ DÜN BİTİRDİ

Vali Canalp, “Dün itibariyle 248 köyümüze gittik. Beşiri ilçemizin ziyaret edilmeyen 6 köyünü de önümüzdeki günlerde ziyaret ederek tüm köylerimizin ihtiyaçlarını dinlemiş olacağız” dedi.

Dün Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör ve protokol ile birlikte ilçenin köylerini tek tek ziyaret eden Vali Canalp, köy muhtarı ve vatandaşlardan köylerin sorun, ihtiyaç ve talepleri dinledi. Bazı köylerde ‘İlk defa vali görüyoruz’ cümleleri altında vatandaşlarla tanışan Canalp, köylerde vatandaşların taleplerinin karşılanması için gerekenin yapılacağını söyledi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum