Milletvekilinden Nüfus Müdürü ve personeline özel teşekkür;

Milletvekilinden Nüfus Müdürü ve personeline özel teşekkür

MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, Ankara İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mustafa Güngörlü’ye özel teşekkür mesajı gönderdi....

Resim

"ŞAHSINIZA VE PERSONELLERİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM"

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki nüfus görevlilerinin çalışmalarından çok memnun kalan MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, Ankara İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mustafa Güngörlü’ye ve personele teşekkürü yazılı olarak bildirdi.

“Sayın müdürüm” diye başlayan mesajında Milletvekili Durgun, “Kurumunuzu temsilen Türkiye Büyük Millet Meclisi Nüfus ve Vatandaşlık İşlerinde görevli olarak çalışmakta olan Miray Naz Bakır ve Ceren Topçu’nun yakın ilgi, alaka ve görevlerindeki üstün gayretlerinden dolayı öncelikle şahsınıza, ardından da burada görevlendirmiş olduğunuz personellerinize teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

İl Müdürü Güngörlü de, “Sayın Vekilim; bu güzel ve olumlu geri dönüş bildirimini sizden almış olmak bizleri çok mutlu etti. Bütün personelimizin moral ve motivasyonunu yükselttiğiniz için biz teşekkür ederiz. Saygılarımızla” karşılığını verdi.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum