“Birinci sınıf bir yol olacak”;

“Birinci sınıf bir yol olacak”

‘Nusaybin'de yol sorununu tarihe gömme’ sözü veren Kaymakam Ercan Kayabaşı, “Daha müreffeh ve daha yaşanılabilir bir Nusaybin için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi....


BAHTİYAR SOKAK’TA ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Nusaybin Belediyesi işbirliğinde ilçede yapılan asfalt çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, 8 Mart Mahallesi Bahtiyar Sokakta yapılan asfalt çalışmalarında incelemelerde bulunarak görevlilerden bilgi aldı.

Kaymakam Ercan Kayabaşı, “8 Mart Mahallesi Bahtiyar Sokakta vatandaşlarımıza daha önceden taahhüt ettiğimiz yolumuzda asfalt çalışmalarımız başladı. Yolumuzu en kısa sürede tamamlamak suretiyle Nusaybinli kardeşlerimize ve mahalle sakinlerimize inşallah birinci sınıf bir yol kazandırıyoruz” dedi.


“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Kaymakam Kayabaşı, “Bu yolun yapılmasından talimatları ve emekleriyle bizleri cesaretlendiren Mardin Valimiz/Büyükşehir Belediye Başkan V. Sayın Tuncay Akkoyun Beyefendiye, kıymetli Genel Sekreteri Fatih Eroğlu ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi görevlilerine, mesai mefhumu gözetmeden çalışan Nusaybin Belediyesi çalışanlarımıza, Nusaybinli hemşehrilerim adına şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Ercan Kayabaşı, “Vatandaşlarımızla her buluştuğumuzda "Nusaybin'de yol sorununu bitireceğiz" sözümüzü yerine getiriyoruz. Daha müreffeh ve daha yaşanılabilir bir Nusaybin için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum