Valiliğin videosu kamu spotu oldu;

Valiliğin videosu kamu spotu oldu

Kars Valiliğinin Sarıkamış Şehitleri 109. Anma Programı kapsamında hazırladığı video RTÜK tarafından “Kamu Spotu” olarak kabul edildi. RTÜK, videonun ‘kamu spotu’ olarak yayınlanması için televizyonlara öneride bulundu....

Resim

ASKERLERİN ŞEHİT DÜŞTÜĞÜ YERDE KARDAN HEYKELLER YAPILIYOR

RTÜK, 28 Aralık 2023 tarihindeki toplantısında, 5-7 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Sarıkamış Şehitlerini 109. Anma Programı kapsamında Kars Valiliği’nin hazırladığı videoyu ele aldı.

Toplantının sonucunu RTÜK Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Uslu, Kars Valiliği’ne gönderdiği yazıda bildirdi.


Yazıda, valiliğin hazırladığı videonun ‘kamu yararına yönelik spot film olarak kabulüne ve yayın kuruluşlarında yayınlanmasının önerilmesine karar verildiği kaydedildi. Yazıda, bu spota ayrılan yayın süresinin ve oranının, reklamlar için ayrılan süre ve oranların hesaplanmasında dikkate alınmayacağı ve söz konusu spot filmin, RTÜK’ün internet adresinde yer alan ‘Yayıncı-Öncelikli Yayınlar ve Kamu Spotları” bölümüne eklendiği belirtildi.

Resim

"BU TOPRAKTA İZİN VAR"

RTÜK’ün kararını sosyal medya hesabından duyuran Kars Valisi Ziya Polat, “Tarihin en soğuk gününde vatan uğruna can veren Sarıkamış şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun” dedi.

Vali Polat ayrıca, “Sarıkamış Harekatının 109. yılında ‘Bu Toprakta İzin Var’ diyerek çıktığımız yolculuğumuza katılımınızdan onur duyarız” diyerek vatandaşların şehitlerin izinden yapılacak yürüyüşe davet etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum