“Üretmekten başka çaremiz yok”;

“Üretmekten başka çaremiz yok”

Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan firmaları ziyaret etti. Erzincan’ın üretmekten başka çaresinin olmadığını vurgulayan Vali Aydoğdu, “Üretim, üretim, üretim” dedi....

Resim

ERZİNCAN’A YATIRIMA DAVET ETTİ

Erzincan Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapan ATT Tekstil Firmasını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Hamza Aydoğdu, Fabrika Müdürü Abdulkerim Arslan'dan yapılan üretim hakkında bilgi alarak, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Resim

Vali Aydoğdu, Erzincan'a yaptıkları yatırım ile hem il hem de ülke ekonomisine katkı sağlayan ve yüzlerce Erzincanlıya iş imkanı sağlayan yatırımcılara teşekkür ederek, tüm yatırımcıları 6. bölge teşviklerinden faydalanan Erzincan'a yatırım yapmaya davet etti.

Resim

YENİ İSTİHDAM ALANLARI OLUŞTURMALIYIZ

Vali Aydoğdu OSB’de faaliyet gösteren Enkay Moda Firmasını da ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Fabrika Müdürü Savaş Çolak'tan üretim aşamaları hakkında bilgi alan Vali Aydoğdu, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Erzincan’ın da ülkemizin de üretimden başka çaresi olmadığını belirten Vali Aydoğdu, "Erzincan'ın her açıdan gelişip kalkınması, yeni yatırımlarla buluşması ve yeni istihdam alanlarının oluşması için çaba sarf etmeye devam edeceğiz" dedi.

Resim


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum