Misafir depremzedeleri unutmadı;

Misafir depremzedeleri unutmadı

Bolu Valisi Erkan Kılıç, asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin yaşandığı şehirlerden Bolu’ya gelen depremzede dört aileyi ikametlerinde ziyaret etti. Vali Kılıç, ailelerle sohbet ederek ihtiyaçlarını sordu....

Resim

Devlet olarak her zaman vatandaşların yaralarını sarmak ve acılarını paylaşmak üzere yanlarında olduğunu belirten Vali Kılıç, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet; ailelerine ve milletimize sabırlar diledi.

Resim

FARKINDALIK OLUŞTURDULAR

Öte yandan Vali Erkan Kılıç , 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla AFAD, JAK, İtfaiye, UMKE, Arama Kurtarma Dernekleri ve STK’ler tarafından Kent Meydanı’nda açılan stantları gezdi.

Afetlerle ilgili vatandaşlarda farkındalık oluşturması amacıyla kurulan stantlarda yer alan ürünleri inceleyerek görevlilerden bilgiler alan Vali Kılıç, ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Resim

MAHALLELİLERLE BULUŞTU

Vali Kılıç ayrıca, vatandaşlarla ikamet ettikleri mahallede bir araya gelerek talep ve önerilerini yerinde dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği ‘Mahalle Buluşmaları’ kapsamında Sandallar Mahallesi’ni ziyaret etti.

Mahalle sakinleriyle sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Vali Kılıç, iletilen taleplerin karşılanması hususunda ilgili kurum yetkililerine talimat verdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum