Motor tutkunları ve ekstrem spor sevenlere müjde;

Motor tutkunları ve ekstrem spor sevenlere müjde

Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi ve Bilecik Belediyesi ekiplerince yapımı devam eden Endurobil Extrem Park alanında çalışmalar sona yaklaştı....

Resim

ENDUROBİL 365 EKSTREM PARK’INDA SONA DOĞRU

Alandaki çalışmaları yerinde inceleyen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, “Bir hayal kurmuştuk, Allaha şükür bu hayalimizi gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin en iyi motokros alanını oluşturuyoruz” dedi.

Motor tutkunları ve ekstrem spor sevenlere müjde veren Vali Aygöl, “365 gün enduro ekstrem sporu yapılabilecek bir alan oluşturuyoruz. Türkiye’nin en büyük Enduro Ekstrem Park Alanı Bilecik’imize kazandırıyoruz” ifadelerini kullandı.

B HARFLİ EN UZUN TAŞ VİRAŞ OLACAK

1400 metre uzunluğunda 15 teknik viraj, 4 lastik engel, 8 rampa, 2 beton refüj, 4 beton künk, 4 plastik boru, 34 ağaç engel ve Bilecik’in “B” harfini yansıtan Türkiye’nin en uzun taş virajından oluşan alanın yapım çalışmaları sürüyor.

365 Gün hizmet verecek olan “Endurobil 365 Ekstrem Park” alanı, 20-21 Nisan 2024 tarihinde yapılacak Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 1. Ayak Yarışında ilk ev sahipliğini yapacak.

Resim

BİLECİK’İN GÜZELLİKLERİNİN TANITIMI İÇİN FIRSAT

Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte Bilecik’te güzel bir organizasyon için zemin hazırlanacak.

Motokros ve Enduro spor aktiviteleri ile Bilecik’in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin tanıtımı için fırsat olacak.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum