Beyoğlu’na hayırseverlerin desteği ile 2 yeni okul inşa edilecek;

Beyoğlu’na hayırseverlerin desteği ile 2 yeni okul inşa edilecek

İstanbul’da bin hayırseverin desteği ile “Aziz İstanbul’a İyiliğin Bin Hali” projesi gerçekleştirilmeye devam ediyor. Bu kapsamda İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bağışçı Ege Yapı A.Ş., Dağbaşı Proje Yatırım ve Ticaret A.Ş., Hasköy Dış Ticaret A.Ş. ve Hasköy Yün İplik Fabrikası A.Ş. ile Beyoğlu Belediye Başkanlığı arasında 24 Derslikli Ortaokul Binası ve 12 Derslikli Anaokulu Binası yapımına ilişkin protokol imzalandı....

İstanbul Valiliği’nde gerçekleştirilen protokol imza törenine: Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Nari, Bağışçılar Selim Dağbaşı ve Hasan İnanç Kabadayı katıldı.

İmzalanan protokol ile Beyoğlu İlçesi, Piri Mehmet Paşa Mahallesi’ne 24 derslikli Ortaokul ile 12 derslikli Anaokulu binası inşa edilecek.


YAPILACAK OKULLARIMZILA BEYOĞLU’NDAKİ EĞİTİM KALİTESİ ARTACAK

Hayırseverlere katkıları için teşekkür eden Vali Gül, “Projemiz, tam bir İstanbul ve birlikte iş yapma modeli. Haydar Ali Başkanımıza, çok teşekkür ediyoruz. Hayırseverlerimizin bulunmasında ve yerlerin temin edilmesinde çok önemli katkınız oldu. Bugün, bir protokol ile iki tane okul yapıyoruz. Biri, 24 derslikli ortaokul, ikincisi ise 12 derslikli anaokul binası. İnanıyorum ki bu okullarımızla birlikte Beyoğlu’ndaki eğitim kalitesi bir adım üste çıkacak. Protokolün hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Vali Gül, protokolün imzalanmasının ardından eğitime verdikleri destekten dolayı bağışçılar Hasan İnanç Kabadayı, Selim Dağbaşı ve Alber Abraham Elvaşvili'ye teşekkür ederek protokolün hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum