43 ilin kesişim noktasında trafik denetimi;

43 ilin kesişim noktasında trafik denetimi

Emniyet Genel Müdürü Vali Erol Ayyıldız ve Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 43 ilin kesişim noktası olan Kırıkkale’de yol kontrol noktalarını ziyaret ederek, yapılan denetimler hakkında yetkililerden bilgi aldı....

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

TRAFİK YOĞUNLUĞU KATLANDI

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahında bulunan ve 'Kilit Kavşak' olarak adlandırılan Kırıkkale'de, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ilk gününde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Bir yol ve yazı görseli olabilir

Özellikle Kırıkkale-Ankara kara yolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle araçlar saatte 60 kilometre hızla ilerlerken, trafik ekipleri de ulaşımın aksamaması için çaba gösterdi. Karayolları ekipleri Kırıkkale-Ankara kara yolundaki bazı kavşakları geçici olarak kapatarak trafiği hızlandırdı.

Bir 4 kişi ve şunu diyen bir yazı '5911 JANDARMA' görseli olabilir

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız da Kırıkkale-Ankara kara yolu hızlı tren köprüsü altındaki uygulama noktasındaki ekipleri ziyaret ederek, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen'den trafiğe yönelik alınan tedbirlerle ilgili bilgi aldı.

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

HERHANGİ BİR SORUNUMUZ YOK

Kırıkkale'de görev yapan emniyet ve jandarma personelinin vatandaşların gidecekleri yerlere sağ salim ulaşmaları için yoğun çalışma içerisinde olduğunu belirten Vali Makas, "Kırıkkale'de günlük 76 ekip ve 162 personel yolda vatandaşlarımıza trafik hizmeti veriyor. Bulunduğumuz uygulama noktasında normal zamanlarda günlük 12 bin araç geçişi varken, şu an itibarıyla 26 bin araç geçişine çıkmış durumda. Yüzde 100'ün üzerinde bir artış var. Herhangi bir sorunumuz yok, trafik akışı seri bir şekilde sağlanmakta" dedi.

Bir 21 kişi ve yazı görseli olabilir


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum