28 mahalledeki spor okulu 8 bin öğrenciye ulaştı;

28 mahalledeki spor okulu 8 bin öğrenciye ulaştı

Kayseri Valiliği’nin hayata geçirdiği "Her Mahalleye Bir Spor Okulu" projesi şimdiden 28 mahalleye yayıldı. Bu mahallelerde 8 bin sporcu tamamen ücretsiz olan bu okullarda eğitim görüyor....

Resim

Türkiye’de bir ilk gerçekleşti. Kayseri’de “Her Mahalleye Bir Spor Okulu” projesi hayata geçti. Proje şimdiden Kayseri’de 28 mahalleye yayıldı. Spor okulu projesinde yer alan 8 bin sporcu madalya almak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

ERDEMLERİMİZLE VARIZ

Kısaltması “ERVA” olan açılımı ise erdemlerimizle varız anlamına gelen ERVA Spor Okulları şehrin birçok mahallesinde açıldı.

Projenin amacı ise gençleri kazanmak ve geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmek.

Resim

TÜM SÜREÇ ÜCRETSİZ

ERVA Spor Okullarının en cazip imkanlarının başında tüm sürecin ücretsiz şekilde karşılanıyor olması geliyor. Proje ailelere sıfır maliyetle çocuklarının sporcu olma imkanını sunuyor. Şimdiye kadar 28 mahallede hayata geçen spor okulu projesinde 8 bin sporcu madalya yolculuğuna başladı.

Resim

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek projenin amacını şu sözlerle anlattı: “Büyük bir mücadele veriyoruz. Aslında bir savaş bu savaş gençliğimizi hak ettiği yerde tutma savaşı bu çocuklar aldığı eğitimle Türk bayrağını yarışmalarda, olimpiyatlarda Türk bayrağımızı yükseltecekler İstiklal Marşımızı okutacaklar dedik.”

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum