“Çok şükür böyle bir afeti can kaybı olmadan atlattık”;

“Çok şükür böyle bir afeti can kaybı olmadan atlattık”

Şırnak Valisi Cevdet Atay, Cizre Kaymakamı Nazlı Demir ile birlikte, Cizre ilçesinde etkili olan rüzgar ve sağanak yağış sebebiyle yaşanan sel baskınından etkilenen mahallerde incelemelerde bulunarak vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti....

Resim

"VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ"

Vali Cevdet Atay ve Kaymakam Nazlı Demir, bugün yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletip zarar gören kamu kurumlarında incelemede bulundu.

Kaymakam Demir, “Her zaman olduğu gibi bugün de vatandaşlarımızın yanındayız. Ekiplerimiz sahada tespit çalışmalarına devam ediyorlar. İlk andan itibaren Emniyet ve Jandarmamız gelen tüm ihbarlara gecikmeksizin müdahale etmiştir” dedi.

Resim

“ÇOK ŞÜKÜR CAN KAYBI OLMADAN ATLATTIK”

Kaymakam Nazlı Demir, “Ana arterlerimiz Karayolları ve Özel İdare ekiplerimiz tarafından trafiğe açılmış trafik akışı gecikmeksizin sağlanmıştır. Böylesine büyük bir afeti çok şükür can kaybı olmadan atlattık” ifadelerini kullandı.

Resim

“NUR MAHALLESİ BİR AN ÖNCE KENTSEL DÖNÜŞÜME TABİ TUTULMALI”

Kaymakam Demir şöyle devam etti: “Ama yine bu sel felaketinde de gördük ki en büyük sorun çarpık kentleşme ve açık dere yatağının dere ıslah duvarına kadar ev yapılması, gelişi güzel köprüler yapılarak dere yatağına bilinçsiz müdahale edilmesi. Bu sorunun kökten çözülmesi için yapılması gereken Nur Mahallesinde yer alan dere yatağının etrafının bir an önce kentsel dönüşüme tabi tutulmasıdır. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; şiddetli yağış uyarısının devam ettiğini dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini özellikle belirtiyorum.”

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum