Maden şehidi son yolculuğuna uğurlandı;

Maden şehidi son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesesine ait maden ocağında meydana gelen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan patlamada hayatını kaybeden Karabüklü madenci Öner Yıldız son yolculuğuna uğurlandı....

Madenci Öner Yıldız'ın Safranbolu ilçesine bağlı Konarı Köyünde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile madencimizin ailesi ve komşuları katıldı.

Resim

KARABÜK PROTOKOLÜ TAZİYE VE GEÇMİŞ OLSUNA GİTTİ

Öte yandan Karabük protokolü akşam da Karabüklü maden şehitleri ile patlamadan yaralı kurtulan madenciyi ziyaret etti.

Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, İl Jandarma Komutanı J Kd Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz ile Safranbolu İlçe Başkanı Mehmet Sarı'dan oluşan Karabük protokol üyeleri Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesesine ait maden ocağında meydana gelen kazada hayatını kaybeden Karabüklü madenciler Serhat Kahraman ve Öner Yıldız'ın ailesine taziye, aynı kazadan yaralı olarak kurtulan Mustafa Böyükdikmen'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Resim

Maden Şehidi Serhat Kahraman'ın annesi Sebahat ve babası Rıfat Kahraman ile Öner Yıldız'ın eşi Tuğba, annesi Meliha ve babası İsmail Yıldız'a üzüntülerini ve taziyelerini ileten Vali Gürel ve protokol üyeleri, patlamadan yaralı olarak kurtulan Mustafa Böyükdikmen'i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum