İstihdam artıyor, Urfa kazanıyor;

İstihdam artıyor, Urfa kazanıyor

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, İŞKUR’un ‘işbaşı eğitim programı’ kapsamında düzenlenen programlara katıldı. Ayhan, “İstihdamımız artıyor, Urfa’mız kazanıyor” dedi....

Resim

Vali Salih Ayhan ilk olarak İŞKUR İl Müdürlüğü ile FLO Ayakkabı üretim fabrikasında “işbaşı eğitim programı” protokolüne katıldı.

Vali Ayhan, “343 hemşehrimiz, bu programla mesleki tecrübe kazanarak iş sahibi oluyorlar” dedi. Ayhan, “Gençlerimiz işbaşı eğitim ile hem üretiyor hem de öğreniyor. İstihdamımız artıyor, Urfa’mız kazanıyor” ifadelerini kullandı.

Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) ziyaretlerini sürdüren Vali Ayhan, İŞKUR’un projeleri kapsamında hayata geçen “işbaşı eğitim programı” protokolü için 3Gen Taban ve Ayakkabı fabrikasındaki törene katıldı.

Resim

GÜÇLÜ YARINLAR NİTELİKLİ İŞ GÜCÜNDEN GEÇİYOR

Vali Ayhan, OSB ziyaretlerine PROLAB ayakkabı üretim fabrikası ile devam etti. İŞKUR projesi kapsamında işbaşı eğitim alacak olan gençlerin protokol törenine katılan Vali Ayhan, “Güçlü yarınlarımız, üretim bantlarındaki nitelikli iş gücünden geçiyor” dedi.

Resim

GELİŞEN URFA’NIN AYAK SESLERİ

Salih Ayhan, OSB ziyaretleri kapsamında, Valilik himayesinde Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın yaptığı fabrika inşaat alanında incelemelerde bulunarak teknik personelden bilgi aldı. Ayhan, "Her yeni fabrika temeli, gelişen Urfa'mızın ayak sesleridir” dedi.

Resim

URFA CAZİBE MERKEZİ OLMA YOLUNDA

Vali Ayhan, bugünkü OSB ziyaretlerinin sonunda, yapımı devam eden ayakkabı fabrikası inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Vali Ayhan, "Yükselen yeni fabrikalarımız ile Urfa'mız üretim anlamında da cazibe merkezi olma yolundadır” diye konuştu.

Resim

GÜÇLÜ BİR ŞEHRİN YOLU, ÜRETİMDEN GEÇER

Vali Ayhan, “İşbaşı eğitim programı ile 343 kardeşimize hem mesleki tecrübe kazandıracak hem de onları program sonunda iş sahibi yapacak bir protokole imza attık. Üreten, üretmeye imkân yaratan herkesin yanında önce biz varız. Hayırlı olsun!” dedi.

Vali Ayhan, "Cazibe Merkezlerini Destekleme Projesi kapsamında, gençlerimiz için yapılan fabrika inşaatlarımız hızla yükseliyor. Her fabrika, hemşehrilerimize istihdam, ülkemize bereket demek. En kısa zamanda fabrikalarımız üretimiyle, istihdamıyla, bereketiyle hayata geçmiş olacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum