Depremzedeler için seferber olan Nusaybinlilere teşekkür;

Depremzedeler için seferber olan Nusaybinlilere teşekkür

Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası yardım seferberliğine katılan Nusaybinli vatandaşlara ve dernek yöneticilerine teşekkür etti....

Resim

Kaymakam Kayabaşı, Alika, Bublana, Hamika ve Omerka Aşiret dernekleri başkan ve yöneticilerini Belediye Başkanlığında ağırladı.

Ülkemizin 7,7 şiddetinde, ardından da 7,6 şiddetinde iki depremle sarsıldığını belirten Kaymakam Kayabaşı, asrın felaketi denilen bu depremlerin 11 ilde büyük yıkımlara sebep olduğunu hatırlattı.

Resim

NUSAYBİNLİLERLE GURUR DUYUYORUM

Deprem sonrası yardım çağrılarının yapıldığı ilk dakikadan itibaren Nusaybin'de vatandaşların adeta seferber olduğunu kaydeden Kayabaşı, "Deprem sonrası Kaymakamlık ve Belediye aracılığıyla yaptığımız yardım çağrısı sonrası vatandaşlarımız seferber oldu. Kısa sürede hazırladığımız yardım tırları konvoylar halinde deprem illerindeki koordinasyon merkezlerine ulaştı. Siz değerli derneklerimiz, STK'larımız, muhtarlarımız, 7'den 77'ye tüm Nusaybinli hemşehrilerimiz az çok demeden elinden ne geldiyse katkı yaptı. Aziz Nusaybinli hemşehrilerimle gurur duyuyorum. Bu yardımlar milletimizin yüce kalbini gösteriyor. Yaptığınız yardımlar için Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Resim

HEP BİRLİKTE YARALARI SARACAĞIZ

Milletçe bu yaraların hep birlikte sarılacağını ifade eden Kayabaşı, ilçede misafir edilen afetzede vatandaşlar için de yapılan çalışmalarda koordinasyonun süreceği belirtti.

Toplantının sonunda dernek yöneticileri, duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum