Her gün 200 kişiye sıcak yemek desteği;

Her gün 200 kişiye sıcak yemek desteği

Batman Hasankeyf Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde bulunan aşevi, ilçe merkezi ve köylerde ihtiyaç sahibi 200 vatandaşın sofrasına sıcak yemek götürmeye başladı....


SOĞUK GÜNLERDE İÇLERİNİ ISITIYOR

Hasankeyf Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından aşevinde pişirilen yemekler, ihtiyaç sahibi vatandaşların soğuk günlerde içini ısıtmaya başladı.

Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk’ün talimatları doğrultusunda ilçede hayata geçirilen aşevinde pişirilen yemekler, yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi ve ilçemizde bulunan depremzede ailelerinin de içerisinde yer aldığı 200 kişinin her gün kapısına kadar götürülüyor.


HER GÜN 3 ÖĞÜN SICAK YEMEK

Kaymakam Öztürk, aşevi ziyareti esnasında yaptığı konuşmada, “Bugün Ramazan ayının 1. gününü idrak ediyoruz aynı zamanda bu anlamlı günde burada çok özel ve hayırlı bir hizmete arkadaşlarımızla birlikte imza atıyoruz, sosyal devlet olmanın gereğini yapıyoruz. Yardıma muhtaç, yaşlı engelli vatandaşlarımızı ve ilçemizde bulunan depremzede 200 vatandaşımızı her gün 3 öğün sıcak yemekle buluşturuyoruz. Emeği geçen Başta Valimiz Sayın Ekrem Canalp olmak üzere Vakıf müdürümüz nezdinde tüm vakıf personelimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum