Depremzedelerle çadırda sahur;

Depremzedelerle çadırda sahur

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Altındağ Belediyesi İftar Çadırında vatandaşlarla sahur sofrasında bir araya geldi....

Resim

HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ

Depremzede vatandaşlarla masalarına giderek sohbet eden ve hatırlarını soran Vali Yılmaz, “Sahuru hemşehrilerimizle Altındağ Belediyesinin iftar çadırında yaptık. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Resim

İFTARDA DA DEPREMZEDELERLE

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş ve Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Meydanındaki Osmaniye Belediyesi İftar Çadırında depremzede vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi. Programa kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve siyasi parti temsilcileri de katıldı.

İftar programında konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "İftarda sizlerle bir arada olmaktan memnuniyetimi belirtiyor, bir kez daha hepimize çok geçmiş olsun diyorum, Allah bir daha yaşatmasın. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Hemşehrilerimizin her zaman yanında olmaktan, hizmetinizde olmaktan gurur duyuyoruz. İnşallah hayırla, ibadetle dolu bir Ramazan geçirmeyi ve Bayrama kavuşmayı diliyorum. Hayırlı Ramazanlar" dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum