Şehit ve gazi ailelerini iftarda ağırladı;

Şehit ve gazi ailelerini iftarda ağırladı

Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Nazlı Demir'in düzenlediği iftar yemeği programında ilçe genelindeki şehit ve gazi aileleri ile bir araya gelerek, Ramazan aylarını tebrik etti....

Cizre Dedeman Hotel’de verilen iftar yemeğine ev sahipliği yapan Kaymakam Demir, iftarda bütün masaları gezerek, şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilendi.

Cizre Müftüsü Süleyman Baran tarafından yapılan duanın ardından konuşan Kaymakam Nazlı Demir, Şehit Ailelerine ve Gazilere Türk Milletinin her zaman minnet borçlu olduğunu söyledi.

Resim

EN DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZSİNİZ

Kaymakam Demir, “Aziz şehitlerimizin değerli aileleri, değerli gazilerimiz ve yakınları; Bugün, böyle bir mübarek günde, Ramazan ayında, bir iftar sofrasında, sizlerle beraber olmaktan, sizleri misafir etmekten, ağırlamaktan, büyük bir onur duyuyorum. Sizler bizim en değerli misafirlerimizsiniz. Sizler, aziz şehitlerimizin, bizlere yadigârısınız. Devletimiz ve milletimiz, sizlerin kıymetini, değerini her zaman bilecek, hiçbir zaman unutmayacaktır. Çünkü sizler en değerli varlıklarımızı; çocuklarımızı, eşlerimizi, kardeşlerinizi, yakınlarınızı, en sevdiklerinizi, bu vatan için, bu millet için feda ettiniz. Hepsinin ruhu şad olsun” dedi.

Kaymakam Demir, “Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Hepsinin ruh şad olsun. Hepsinin mekânı cennet olsun. Gazilerimize de şükranlarımı sunuyor, onlara da mutluluk ve sağlık diliyorum. Mübarek Ramazan hepimize hayırlar getirsin. Hepiniz hoş geldiniz. Tekrar teşrif ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum