Öğrencinin mektupla davetine icabet etti;

Öğrencinin mektupla davetine icabet etti

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, mektup yazarak kendisini davet eden Ruhi Özden-Yüksel Özden Kardeşler İlkokulu öğrencisi Alper Özkan'ı kırmayarak, okulu ziyaret etti....

Resim

ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erbay Tan, Okul Müdürü Mustafa Çetin, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Yılmaz, daha sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.

Öğrencilerle sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, çocukların sorularını cevapladı. Hangi takım taraftarı olduğunu soran öğrencilere Osmaniyespor cevabını veren Vali Yılmaz, öğrencilerin de Osmaniyespor taraftarı olduklarını öğrenmesi üzerine, "Hepimiz Osmaniyesporluyuz. Önce Osmaniyespor" dedi. Öğrencilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yılmaz, çocuklara başarılar diledi. Vali Yılmaz, kendisine çiçek veren öğrencilere kitap hediye etti.

Resim

OKULLARIN AÇILMASI NORMALE DÖNÜŞÜ HIZLANDIRIYOR

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretinin devamında okulun öğretmenleri ile öğretmenler odasında bir araya geldi. Öğretmenlerin hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada, "Geleceğimiz, çocuklarımızın ve sizlerin ellerinde. Biz de sizlerin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Allah başarılarınızı daim etsin, emeğiniz büyük." dedi.

Okulların açılmasının normal hayata dönüşü hızlandırdığını belirten Vali Yılmaz, bu sürecin fedakarlık ve mücadele gerektirdiğini ifade ederek, gayretlerinden dolayı öğretmenlere teşekkür etti.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum