“Sizinle birlikte olmak mutlulukların en güzeli”;

“Sizinle birlikte olmak mutlulukların en güzeli”

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, ‘Gönül Sofrası’nda farklı liselerin 11. sınıf öğrencisi gençleri ağırlayarak, “Sizinle birlikte olmak mutlulukların en güzeli” dedi....

Resim

YÜZLERCE ÖĞRENCİ İLE İFTAR

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, paylaşma, bereket ve kardeşliğin sembolü Ramazan’da farklı liselerden yüzlerce gençle iftarda bir araya geldi.

Masaları tek tek gezerek gençlerle sohbet eden Vali Aydoğdu, “Ramazanın manevi iklimini gençlerle solumak çok güzel ve özel bir şey. Geldiğiniz ve soframıza şeref verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız gençler” dedi.

Resim

AKSARAY’DA FARKLI BİR HİKAYE YAZILIYOR

Aksaray’da gençlere özel önem veren ve farklı etkinliklerde düzenli olarak gençlerle bir araya gelen Vali Aydoğdu, “Aksaray’da bir hikaye yazılıyor. Bu hikayenin kahramanları; Gençler. Biz sadece onları dinlemeye, anlamaya, yol açmaya ve onların gerisinde kalmamaya gayret ediyoruz. Bu geceki iftar konuklarımız; 11. sınıf öğrencilerimizdi. Atmosfer, ilgileri, sevgileri, duruşları görülmeye değerdi. Genç kardeşlerim, şeref verdiniz. Bizi değerli kıldınız. Sağ olun” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum