Ukraynalı yetim çocukların misafirliklerinin 1. yıl dönümü;

Ukraynalı yetim çocukların misafirliklerinin 1. yıl dönümü

Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle Kemer’de misafir edilen Ukraynalı yetim çocukların Kemer’de bulunmalarının 1. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen “Savaşsız Çocukluk” projesi Teşekkür Günü etkinliğine katıldı....

ResimUkrayna-Rusya savaşı nedeniyle Antalya Kemer'de misafir edilen Ukraynalı yetim çocukların Kemer'de bulunmalarının 1. yıl dönümü nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Beldibi Mahallesi'nde bulunan Larissa Hotel'de yapılan etkinliğe, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ukrayna Türkiye Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Ukrayna Antalya Konsolosu Oleksandr Voronin, Ukraynalı yetim çocuklar ve davetliler katıldı.

Resim

Etkinlik kapsamında yetim çocuklar dans gösterileri sundu, mini konserler verdi. Kaymakam Çam ve Başkan Topaloğlu, bazı Ukraynalı çocuklarla sohbet etti.

Kaymakam Çam ile Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, Ukrayna-Rusya savaşı sırasında çekilen fotoğraflardan oluşan sergiyi de gezerek incelemelerde bulundu.

Resim

SAVAŞLAR OLMASIN, ÇOCUKLAR ÖLMESİN!

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın en kısa sürede bitmesini temenni eden Kaymakam Çam, “Savaştan en çok etkilenen her zaman olduğu gibi yine çocuklar oluyor. Ümidimiz bu savaşın en kısa sürede bitmesi ve her iki ülkenin de normale dönmesi. Ukraynalı yetim çocuklara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum