Off Road yarışlarını başlattı;

Off Road yarışlarını başlattı

Ankara Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Türkiye Off Road Şampiyonası’nın birinci yarışı olan Kızılcahamam etabının ilk gününde açılış startını verdi....

KAZASIZ YARIŞLAR DİLEDİ

Yarışlara katılanlara başarılar dileyen Kaymakam Can Aksoy, “Bugün uzun yol dağ etaplarımızda takımlar yarışacaklar. Yarın gösteri etabında izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak tüm takımlara kazasız yarışlar diliyoruz” dedi.

Resim

44 SPORCU MÜCADELE EDİYOR

2023 Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası, orman etabı ile 22 araçta 44 sporcunun katılımı ile başkentte başladı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyon (TOSFED) ve Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü (ANDOFF) tarafından Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde üçüncü kez düzenlenecek yarışlar başladı. 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası sezonun ilk yarışında 22 araçta 44 sporcu mücadele edecek.

Resim

YARIN SEYİRCİ ETABI VAR

Kızılcahamam Off-Road Park'ta başlayan organizasyon, 2 Haziran Cuma günü teknik kontrol ve antrenmanlarını tamamlayan sporculara, 3 Haziran Cumartesi günü de orman etabı için Kızılcahamam Belediyesi önünde protokol üyeleri tarafından araçlara start verildi. 4 Haziran Pazar günü ise seyirci etabı ile yarış tamamlanacak olan yarışlar, Off-Road Park'ta gerçekleşecek ödül töreni Kızılcahamam 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum