“Şehitlerimizin hatıralarını hep yaşatacağız ve asla unutmayacağız”;

“Şehitlerimizin hatıralarını hep yaşatacağız ve asla unutmayacağız”

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 25.09.1993 tarihinde Diyarbakır ili Yokuşlu Köyü kırsalında terör örgütü mensupları ile girilen silahlı çatışmada şehit olan Jandarma Komando Er Hasan Cilves’in ailesini Hasanbeyli ilçesindeki evlerinde ziyaret etti....

Resim

ŞEHİTLER İÇİN DUA

Ziyarette Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Hasanbeyli Kaymakamı Can Kurt, Hasanbeyli Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu da yer aldı. Ziyaret sırasında şehit için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Ziyaret sırasında şehidin ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, şehidin ailesine Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, şehide Allah’tan rahmet dileyerek, “Aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz şehitlerimizin ailelerine her daim açıktır. Şehidimize, Allah gani gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum.” diye konuştu.

Şehidin ailesi, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensuplarına nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Resim

KÖY SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Hasanbeyli'de esnafları ziyaret ederek sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Hasanbeyli ilçesinin Kalecik Köyünde de köy sakinleri ile bir araya geldi.

Köy Muhtarı Adnan Mennan’dan köy hakkında bilgi alan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, daha sonra Kalecik köyü sakinlerinin talep ve sorunlarını dinledi.

Söz alan tüm vatandaşları tek tek dinleyen Vali Yılmaz, kendisine iletilen sorun ve taleplerin değerlendirileceğini ve çözüm için gayret göstereceklerini kaydetti. Kalecik Köyü sakinleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yılmaz, her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu söyledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum