Gazi asker 5 yıl sonra şehit oldu;

Gazi asker 5 yıl sonra şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, 2018 yılında bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen bombalı saldırıda gazi olan piyade sözleşmeli er İsmet Eraslan’ın, tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı....


MSB’den yapılan yazılı açıklamada, “2018 yılında, bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen bombalı saldırı sonucunda gazi olan kahraman silah arkadaşımız piyade sözleşmeli er İsmet Eraslan, tedavi gördüğü hastanede 29 Temmuz 2023 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allahtan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

Resim

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Şehidimize Allah'tan rahmet; ailesine, Kahraman Ordumuza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı âli olsun” dedi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de, sözleşmeli er İsmet Eraslan’ın tedavi gördüğü hastanede şehit olması üzerine ailesine taziyede bulunarak başsağlığı diledi.

Resim

Gökmen Çiçek, “1 yıl önce, onu 4 yıldır tedavi gördüğü yatağında ziyaret etmiştim. 17.08.2018 tarihinde Hakkari/Şemdinli’de meydana gelen patlama sonucu yaralanan kahraman vatan evladımız İsmet Eraslan’ı kaybettiğimizi derin bir üzüntüyle öğrendim. Milletimizin başı sağ olsun. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için!” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum