Gece boyu yangın söndürme çalışmalarını takip etti;

Gece boyu yangın söndürme çalışmalarını takip etti

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik-Bursa İl sınırında meydana gelen orman yangınında söndürme çalışmalarını gece boyu sahadan takip etti....


SOĞUTMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Dün saat 15.45 sularında Bilecik Osmaneli İlçesi ve Bursa Yenişehir İlçesi sınırlarında meydana gelen orman yangınına ekiplerin karadan ve havadan yoğun müdahaleleri sabaha kadar devam etmişti. Ekiplerin yoğun çalışmasıyla söndürülen yangında bugün sabah saatleri itibariyle soğutma çalışmaları başlatıldığı açıklandı.

Bursa ve Bilecik tarafından pek çok noktada yürütülen çalışmalarda çevre illerden gelen desteklerle müdahale sabaha kadar devam etti. Bilecik İl Özel İdaresinin araç ve ekiplerinin de görev aldığı yangın söndürme çalışmaları kapsamında bölgede bulunan bir şantiyede çalışmalar durdurularak tahliye edildi.


CAN KAYBININ YAŞANMAMASI BÜYÜK ŞANS

Gece boyu yetkililerle birlikte sahada ekipleri sevk ve idare eden Vali Aygöl, “Sabah saatleri itibariyle görev alan ekiplerimizin gayretli çalışmalarıyla yangın söndürülmüş ve soğutma çalışmaları başlatılmıştır. Can kaybının yaşanmaması en büyük şansımız. Bir kez daha kamu, özel sektör ve gönüllülerimize verdikleri üstün emekten dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten ve beladan korusun” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum