Arama
Arama Sonuçları
Dargeçit Nüfus Müdürü son yolculuğuna uğurlandı
Mardin Dargeçit İlçe Nüfus Müdürü Abdülhalim Kurnaz vefat etti.
Çiftliğe misafir oldu, kuzuları sevdi
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Işıklar beldesinde aile işletmesi olan ve küçükbaş hayvan üreticiliği yapan Gültekin Gölçük’ün çiftliğine misafir oldu.
8 ailenin sıkıntısını tek tek dinledi
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan 8 ailenin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinledi.
Yoncalı Barajı 17 bin hektarı sulayacak
Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Arguvan İlçesini ziyaret eden Malatya Valisi Ersin Yazıcı’yı Arguvan Kaymakamı Adem Karataş ve ilçe protokolü karşıladı.
Merhum Kaymakam Özdemir, son yolculuğuna uğurlandı
Önceki gün vefat eden Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir'in cenazesi memleketi Samsun’da dualarla toprağa verildi.
Vefat eden Kaymakam Özdemir’e veda
Kanser hastalığı ile mücadele ederken hayatını kaybeden Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir için Kocaeli Valiliği'nde tören düzenlendi.
Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir hayatını kaybetti
Bir süredir kanser tedavisi gören Kocaeli Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, 53 yaşında hastanede vefat etti.
Hem örgün eğitime devam edip hem de hafız oldular
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Vali Seddar Yavuz, Gölcük İlçe Müftülüğünün düzenlediği “Eyüp Sultan İmam Hatip Ortaokulu Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Eğitimi Proje Okulu İcazet Merasimi”ne katıldı.
Soner Divli
İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürü
Osman Kaymak
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmadı
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde de etkisini önemli derecede hissettirdi. 04:17’de yaşanan ilk depremin ardından Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, 04:30 itibariyle Hilvan sokaklarındaydı.
Yardıma gittiği deprem bölgesinde kalp krizi geçirdi
Arama kurtarma çalışmaları için gittiği afet bölgesinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Beşir Derneği Doğu Marmara Sorumlusu Metin Doruklu, son yolculuğuna uğurlandı.
Doç. Dr. İlker GÜNDÜZÖZ
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Çocuklar Vali amcalarını kucakladı
Sosyal devlet olmanın, devletin varlığını hissettirmenin bir borç olduğunu belirten ve bu doğrultuda görevlerini ifa eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, bugün de Gölcük ilçesindeki ailelerin kapılarını araladı.
“Halkımızı tebessüm ettirebildiysek ne mutlu bize”
Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, geçen hafta 5 günde 5 halk toplantısı gerçekleştirdi. Vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Kaymakam Doğan, “Yönetici, halkın yüzünde tebessüm kaynağı olmalıdır. Biz de halkımızı tebessüm ettirebildiysek ne mutlu bize” dedi.
Köy halkının taleplerini dinledi
Ankara Nallıhan Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, kurum yetkilileri ile birlikte ilçedeki köyleri ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.
Mert Can ÇANGA
Çal Kaymakamı V.
Gökyüzü Gözlem Şenliği’ne yoğun ilgi
Türkiye’nin en karanlık noktalarından biri olan Melikler Yaylası’nda 6. Gökyüzü Gözlem Şenliği düzenlendi. Türkiye’nin dört bir yanından astronomi meraklıların bir araya geldiği şenliğe yaklaşık 3 bin kişi katıldı.
Vali Yavuz, şehit ve gazi yakınlarına boğaz turu yaptırdı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Valilik ve Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı TCGS Güven Komutanlığı tarafından bu sene 100. yılı kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Şehit Aileleri, Gazi ve Gazi aileleri onuruna düzenlenen seyir programına katıldı.
17 Ağustos depreminde yaşamını yitirenler, saat 03.02'de anıldı
17 Ağustos 1999 Marmara depreminin 23. yıl dönümü. 7,4 büyüklüğünde meydana gelen depremde 17 binden fazla can hayatını kaybetti. Depremde hayatını kaybedenler gece saat tam 03.02'de depremin yıkıp geçtiği Kocaeli, Yalova, Ankara ve İstanbul'un birçok noktasında anıldı. Vatandaşlar deprem anıtlarına karanfiller bıraktı.
Hacı Osman HÖKELEKLİ
Trabzon Vali Yardımcısı
Cengiz KARABULUT
Gaziantep Vali Yardımcısı
Yusuf Özdemir
Eski Gölcük Kaymakamı
Onur TİTİZ
Kiraz Kaymakamı
Neslihan KISA
Ağın Kaymakamı
Adem YAZICI
Üsküdar Kaymakamı