“Gürpınar halkını unutmayacağım”;

“Gürpınar halkını unutmayacağım”

Samsun’un Alaçam ilçesine atanan Van Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı, mesai arkadaşları, kurum personelleri, esnaf ve vatandaşlara veda ziyaretinde bulunarak, “Gürpınar halkını unutmayacağım” dedi....

Resim

HİZMET ETMİŞ OLMANIN MUTLUĞU İLE AYRILIYORUM

Yaklaşık 3 yıl Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Gürpınarlılar için bir veda mesajı yayınlayarak, “Güzel ülkemizin yüz ölçüm itibariyle en büyük ilçesindeki görevimi Samsun-Alaçam ilçesine atanmam nedeniyle Gürpınar’dan bu ana kadar hizmet vermiş olmanın mutluluğu içerisinde ayrılıyorum. Bu süre içerisinde hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm Gürpınarlı vatandaşlarımızın bütününü kucaklayan bir yaklaşım içerisinde kamu hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanılmasını sağlayacak çaba ve çalışma içerisinde oldum” dedi.

Resim

AYRILACAK OLMANIN HÜZNÜNÜ YAŞIYORUM

Kaymakam Kayabaşı, “Hizmetler yürütülürken büyük bir hizmet heyecanı ve azimle, ayrım gözetmeksizin bütünü kucaklayan bir anlayışla, mevzuata ve hakkaniyete uygun, eşit, objektif, adil, şeffaf ve etkin bir faaliyet dönemi geçirme gayretinde oldum. Görev süremi bu ilke ve prensipleri uygulayarak tamamlamanın huzuru içerisinde bulunmakla birlikte Gürpınar’a gelişimde sıcak ilgilerini gördüğüm vatandaşlarımızdan ve Gürpınar ilçesinden ayrılmanın hüznünü yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Resim

HAKKINIZI HELAL EDİN!

Kaymakam Kayabaşı veda mesajını, “Gürpınar’da görev yaptığım süre boyunca yaşadıklarım benim için güzel bir anı olarak kalacaktır. Dostlarımızı ve Gürpınar halkını unutmayacağım. Görev yaptığımız yerlerde kapımız sizlere daima açık olacaktır. Hakkınızı helal ediniz” diyerek sonlandırdı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum