Durakta bekledi, vatandaşlarla otobüs yolculuğu yaptı;

Durakta bekledi, vatandaşlarla otobüs yolculuğu yaptı

Siirt kent merkezi Yeni Mahalle Cengiz Topel Caddesi’nde otobüs durağında bekleyen Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, belediye halk otobüsüne binerek ulaşım hizmetini yerinde inceledi....


OTOBÜSTE VATANDAŞLARIN DERTLERİNİ DİNLEDİ

Vali Kızılkaya, Siirt Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğünün ulaşım hizmetlerini yerinde denetlemek ve vatandaşların ulaşım hizmetleriyle ilgili sorun ve taleplerini dinlemek için çat-kapı halk otobüsüne binerek, şehir içinde yolculuk yaptı.

Vatandaşlarla sohbet eden Vali Kızılkaya, belediyenin ulaşım hizmetlerinden memnun olup, olmadıklarını sordu.

Siirt Belediyesi Whatsapp şikâyet hattına halk otobüsleri hakkında yapılan şikâyetler üzerine halk otobüsüne binerek son durağa kadar yolculuk eden Vali Kızılkaya, seyahat süresince yolcuların güvenli seyahat edip etmediklerini denetledi.


HALK OTOBÜSÜNDE VALİ VAR!

Vali Kızılkaya’yı halk otobüsünde gören vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirerek, taleplerini aktardı. “Otobüslerle ilgili var mı bir şikayet, vaktinde geliyor mu?” diye soran Vali’ye bir vatandaş, “Yarım saat bekleyince geliyor” karşılığını verdi.

Vatandaşların huzur ve güven içinde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla denetimlerin devam edeceğini ifade eden Vali Kızılkaya, herhangi bir aksamaya meydan verilmeyeceğini dile getirdi.

Vatandaşlara hayırlı yolculuklar dileyen Vali Kızılkaya, tüm sürücülerin, vatandaşlara karşı daha duyarlı olmalarını ve tüm vatandaşların da trafik kurallarına uymasını istedi.

Vali Kızılkaya, “Kadirşinas Siirtli hemşehrilerimizin ulaşım hizmetleriyle ilgili sorun ve taleplerini dinlemek amacıyla birlikte Belediye Halk Otobüsü ile şehir içi keyifli bir yolculuk yaptık. Amacımız, vatandaşlarımızın huzur ve güven ikliminde rahat yolculuk yapmaları” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum