20 milyon öğrenci için ders zili çaldı;

20 milyon öğrenci için ders zili çaldı

İlk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci ve 1,2 milyona yakın öğretmen için yaz tatilinin ardından 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı....

Resim

OKUL SERVİSLERİNİ DENETLEDİ

Vali ve kaymakamlar yeni öğretim yılının ilk dersinde öğrencilerin heyecanlarını paylaştı.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde okul servislerini denetledikten sonra öğrencileri okullarında ziyaret etti.

Resim

İLK DERS GÜNÜ HEDİYESİ

Vali Hatipoğlu, “Öğrencilerimizin eğitimleri ve iyi olmaları bizim için önemlidir! Öğrencilerimizin huzur ve güvenliği önceliğimiz. Okul servislerimizi denetledik. Denetim sonucunda, servislerimizin gerekli güvenlik standartlarına uygunluğunu görmek bizleri mutlu etti. Güvende olduğunuzdan emin olmak için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Resim

İLK DERS ZİLİNİ ÇALDI

Tekirdağ Muratlı Kaymakamı Bülent Uygur da, Hasan Orhan İlk/Ortaokulu’nda 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk ders zilini çaldı.

Kaymakam Uygur, “Yeni eğitim ve öğretim yılımızın geleceğimizin teminatı sevgili evlatlarımıza hayırlı olmasını diliyor; başarılar temenni ediyorum” dedi.

Resim

GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDIK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “2023-2024 Eğitim Öğretim Yılımız bugün başlıyor. Göz aydınlığımız olan evlatlarımızın yetiştiği, eğitim meşalesinin yandığı okullarımız, yine çocuklarımızla dolacak, onların gülücükleriyle şenlenecek. İçişleri Bakanlığı ailesi olarak okullarımızın, öğrencilerimizin ve velilerimizin huzur ve güvenliği için tedbirlerimizi aldık. Artık ders zili zamanıEğitim Öğretim yılımız ülkemize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve kıymetli anne babalara hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum