Fethiye’de Yamaç Paraşütü Dünya Kupası heyecanı;

Fethiye’de Yamaç Paraşütü Dünya Kupası heyecanı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Muğla Valiliği, Türkiye Hava Sporları Federasyonu, Fethiye Kaymakamlığı ile Babadağ Teleferik iş birliğiyle düzenlenen Yamaç Paraşütü Dünya Akro Kupası Süper Finali Fethiye ilçesinde başladı....

Resim

YAMAÇ PARAŞÜTÜNE EN ELVERİŞLİ YER

20 ülkeden 272 sporcunun mücadele edeceği Süper Kupa Finalinin açılışında konuşan Muğla Valisi İdris Akbıyık, "Dünyanın en güzel yamaç paraşütü parkurları arasında gösterilen, rüzgarın yönü ve şiddeti ile uçuş koşullarının elverişliliği sayesinde yıl boyunca yamaç paraşütü yapılabilen Babadağ, geçen yıl ilk kez Dünya Akro Kupası organizasyonuna ev sahipliği yaptı” dedi.

Resim

BABADAĞ'A YAKIŞIR BİR ORGANİZASYON

Vali Akbıyık, Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Babadağ'ın 1700 metre pistinde düzenlenen açılış töreninde, yılda ortalama 200 bin uçuş yapılan Babadağ’ın kendine yakışır bir organizasyona imza atmasının ve prestijini bir üst seviyeye çıkarmasının gurur verici olduğunu söyledi.

Yamaç Paraşütü Dünya Akro Kupası Süper Finali Fethiye'de başladı

DÜNYA ŞAMPİYONALARINA EV SAHİPLİĞİNE DEVAM EDECEĞİZ

Vali Akbıyık, “Bu yıl ülkemize ve ilimize yakışır şekilde organizasyon bir üst seviyeye çıkarılarak Dünya Akro Kupası Süper Finali olarak güncellendi. Önümüzdeki yıllarda inşallah Dünya Akro Kupası şampiyonalarına başarılı bir şekilde ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Resim

KAYMAKAMLIĞA ZİYARET

Öte yandan Vali Akbıyık, Fethiye Kaymakamlığında Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş ve kurum müdürleriyle bir araya geldi.

İlçenin genel durumu hakkında bilgiler alan Vali Akbıyık, turizm destinasyonlarıyla zengin Fethiye ilçesine değer katacak yatırım ve projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum