Muhabbetlerine ortak oldu;

Muhabbetlerine ortak oldu

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Şehitlik mahallesinde bulunan esnaflarla bir araya gelerek, esnafın talep ve sorunlarını dinledi. Göreve geldiği günden bu yana her fırsatta esnafın yanında olan Başkan Beşikci, ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu....

Resim

YAŞANILABİLİR YENİŞEHİR

Yenişehir ilçesinde ikamet eden vatandaşların öneri ve taleplerinin kendileri için her zaman ön planda olduğunu belirten Kaymakam Murat Beşikci,“İlçemiz için yaptığımız tüm çalışmalarda vatandaşlarımızın önerileri ve taleplerini almaktayız. Bu bizim için her zaman ön planda ve öyle olmaya da devam edecek. Vatandaşlarımız ve esnafımızla birlikte daha yaşanılabilir bir Yenişehir için çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz” dedi.

Resim

ESNAFTAN TEŞEKKÜR

Yapılan ziyaretin kendileri için çok değerli olduğunu belirten Şehitlik Mahallesi esnafları da, “Bizlere abi gibi destek olan, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ve her yerde karşılaştığımız güler yüzlü altın kalpli Başkanımıza sonsuz teşekkürler. Yapılacak çalışmalar hakkında bizleri can kulağıyla dinleyip en hızlı şekilde çözüm üretiyor. Allah ondan razı olsun. Başkanla dertleşmek, çay içmek, sohbet etmek bizim için imkansızdı, Murat Başkan geldikten sonra Yenişehir daha güvenli, temiz ve problemsiz” dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum