Arama
Arama Sonuçları
“Yetkinizi kullanırken sınırları aşmayacaksınız”
Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi’nden mezun olan öğrencilere hitap eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hukuka bağlılıktan asla ayrılmayacaksınız. Kanunların size verdiği yetkiyi kullanırken sınırları asla aşmayacaksınız” dedi.
‘Vizyon Erzincan’ projesi şehrin pusulası olacak
Erzincan Valiliği himayesinde şehirde bulunan tüm kurumların entegre edildiği Vizyon Erzincan Projesi, Erzincan’ın dinamik yapısını ve sürekli gelişen ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayata geçiriliyor.
15 Temmuz Şehitleri’nin adı Düzce Lisesi’nde de yaşatılacak
Düzce Valiliği, Düzce Lisesi’nin adını tekrar 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi olarak değiştirdi.
İsim değişikliğini mezunlar derneği istedi
15 Temmuz Lisesi’nin isminin eski adı olan Düzce Lisesi’ne dönüştürülmesi tartışma konusu oldu. Valilik, isim değişikliği isteğinin lisenin mezunlar derneğinden geldiğini, 15 Temmuz Şehitlerinin adları ve hatıralarının ismin nakledildiği ‘15 Temmuz Şehitleri Orta Okulu’nda yaşatıldığını açıkladı.
Merhum Menderes ve arkadaşları dualarla anıldı
Merhum Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan, 62’inci ölüm yıl dönümlerinde kabirleri başında dualarla anıldı.
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Seçim Genelgesi'
İçişleri Bakanlığı, seçim tedbirlerine ilişkin 81 İl Valiliğine genelge gönderdi. Seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesi için alınan tedbirlerin gözden geçirilmesi ve mahallin şartlarına göre ilave tedbirlerin alınmasının büyük önem arz ettiği ifade edilerek, oy verme günü öncesinde, sırasında ve sonrasında alınan sıralandı.
‘Yıldızlar Pusulamız Ufkumuz Aydınlık’
Sivas Akıncılar Kaymakamlığı, ‘Yıldızlar Pusulamız Ufkumuz Aydınlık’ adıyla örnek bir projeye imza attı. Türk ve İslam tarihinde iz bırakmış şahsiyetlerin hayatı, özel olarak seçilen 5’er dakikalık videolarla öğrencilere izletiliyor.
Vali Gürel, 'Doğa Yürüyüşü'nde obeziteye dikkat çekti
3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla Karabük’te ‘Doğa Yürüyüşü’ etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan Karabük Valisi Fuat Gürel, obeziteye karşı herkesin mutlaka spor yapması gerektiğini söyledi.
Vali Öner, rahvan at yarışlarını izledi
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, bu yıl 8’incisi düzenlenen Rahvan At Yarışları ve 6. Doğu Anadolu Şampiyonası etkinliğine katıldı. Vali Öner, etkinlik sonunda bindiği rahvan at ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kendi haberini kendi sundu
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kentteki bir yerel TV’de kameraların karşısına geçip haber sundu. Vali Ayhan’ın sunduğu haber ise kendisiyle ilgili oldu.
Konya, İslami Dayanışma Oyunları’na hazırlanıyor
9-18 Ağustos’ta Konya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan Konya2021 5. İslami Dayanışma Oyunları Hazırlık Toplantısı gerçekleştirildi.
'Amasya Yağlısı'na coğrafi işaret
Amasya'da sofraların vazgeçilmez lezzetlerinden olan 'Amasya yağlısı' coğrafi işaretle tescillendi. Kadınların hamurunu oklavayla açıp sac üstünde pişirdikleri Amasya yağlısı, zengin mutfak kültürüne sahip şehzadeler şehrinin 11. coğrafi işaretli markası oldu.
Şehzadeler şehrinden Peygamberler şehrine gönül köprüsü!
Manisa’nın Köprübaşı ilçesi Kaymakamı Ramazan Taşkın, ilçedeki esnaflar için Şanlıurfa gezisi düzenledi. Daha önce muhtarlarla benzer bir gezi yapan 'Urfa aşığı' Kaymakam Taşkın, Manisa ile Urfa arasında kopmaz bir gönül köprüsü kuruyor.