Arama
Arama Sonuçları
Tarladan yaprak topladı, sonra da sarma sardı
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar mutfağının baş tacı yemekleri arasında yer alan labada sarması için önce yaprak topladı, ardından da sarma sardı.
Konya’da 10 yeni kaymakam
Konya Valisi Vahdettin Özkan, ilde göreve yeni başlayan 10 kaymakamla bir araya geldi. Yeni kaymakamları tebrik eden Vali Özkan, ‘devlete ve millete hizmet yolunda’ kendilerine başarılar diledi.
“Ey Vatan gözyaşların dinsin, yetiştik çünkü biz”
Mülki idare amirleri camiasına yeni kan olan 111. dönem kaymakam adaylarının önemli bir kısmı bugün ilk kaymakamlık görevine başladı. İlk görev heyecanını yaşayan kaymakamlar, “Ey Vatan gözyaşların dinsin, yetiştik çünkü biz” dedi.
Yeni deprem konutları için alan incelemesi
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, Koordinatör Kaymakam Eyyüp Tuğ ile birlikte yeni deprem konutları yer seçimleri için alan incelemesi yaptı.
28 ilçenin kaymakamı değişti
"Yurt Dışı Dil Eğitim Programı" kapsamında dil eğitimine gidecek olan kaymakamların ilçelerinden ayrılması nedeniyle çok sayıda ilçede kaymakam değişikliği yaşandı.
Üç ilçeye Kaymakam Özel vekalet edecek
“Yurt Dışı Dil Eğitim Programı” kapsamında dil eğitimine gidecek olan Çeltik Kaymakamı İbrahim Şahin, Doğanhisar Kaymakamı İslam Timur, Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan ve Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Akşehir Kaymakamı Mehmet Özel’e veda ziyaretinde bulundu. İlçelerden 3’ünde görevi, Kaymakam Özel vekaleten yürütecek.
“Allah şehit oğluyla cennetinde kavuştursun!”
Erzurum Aşkale Kaymakamı Murat Karaloğlu, geçtiğimiz günlerde vefat eden şehit İsmail Yıldız’ın babası Ahmet Yıldız için düzenlenen mevlide katılarak, “Allah şehit oğluyla cennetinde kavuştursun!” dedi.
“Kan verin, hayat kurtarın!”
Konya Akören Kaymakamı Hacı Demirci, Kızılay’a kan bağışında bulunarak, “Kan verin, hayat kurtarın!” dedi.
Olgun Öner
Uşak Vali Yardımcısı
Mehmet Güder
Mülkiye Müfettişi
Dr. Polat Kara
Tekkeköy Kaymakamı
Faruk Bekarlar
Konya Vali Yardımcısı
Mehmet AYDIN
Konya Vali Yardımcısı
Hakan ALKAN
Gediz Kaymakamı
Murat Sefa DEMİRYÜREK
İskenderun Kaymakamı
Yunus Emre Temel
Pasinler Kaymakamı
Avni ORAL
Nilüfer Kaymakamı
Engin Aksakal
Bandırma Kaymakamı
Dr. Erdinç YILMAZ
Osmaniye Valisi