Arama
Arama Sonuçları
"Muğla'da spor artık marka haline geliyor"
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Marmaris'e yapılacak gençlik ve spor yatırımı için protokol imzaladı. Vali Akbıyık, "Spor yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. İlimizde spor artık marka haline geliyor" dedi.
En çok kitap okuyan öğrencilere ödül
Van Valisi Ozan Balcı, Kitap Van Projesi kapsamında il genelinde en çok kitap okuyan ve en güzel kitaplık yapan öğrencileri ödüllendirdi.
Kömürçukuru’ndan Mehmetçiğe bağış
Hatay Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Mehmetçik için kendi aralarında 31 bin lira para toplayan Kömürçukuru köyü sakinlerini örnek davranışları nedeniyle tebrik etti.
Rize Valisi duvarlara grafiti yaptı
“Grafiti ile Merkezimde Gençlerin İzi Kalır” projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, eline aldığı sprey boyayla 100. yıl temalı grafiti yaptı.
Yurda yerleşmede Kelkit yüzde 99’la rekor kıracak
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, üniversite öğrencilerinin barınma sorununu çözmek için ek yurt projesinin bitmesiyle ilçede yerleştirme oranının yüzde 99’la rekor düzeye çıkacağını söyledi. Yurdun bir hafta içinde açılması için yoğun gayret gösteren Kaymakam Algın, "KYK yedek listedeki tüm öğrencileri yurda alacağız" dedi.
Doğduğu mahalleye anaokulu yaptıracak
Hayırsever Ayvaz Burçkan tarafından yaptırılacak olan anaokulu protokolü, Gaziantep Valiliği koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile hayırsever Ayvaz Burçkan arasında imzalandı.
Beşiktaş’ın kalecisi Mert, depremzede Kutay’a eldivenlerini gönderecek
Gümüşhane Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı, depremzede Güldal ailesinin oğlu Kutay’ı taraftarı olduğu Beşitaş’ın kalecisi Mert Günok’la görüştürdü. Kutay’a geçmiş olsun dileklerini ileten kaleci Mert, Kutay’a eldivenlerini ve formasını gönderecek.
Babalarının adıyla yaşayacaklar
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, maden kazasında hayatını kaybeden maden işçileri Ali Doğru'nun Fırınlı köyünde, Selçuk Ayvaz'ın Orduyeri mahallesinde ikamet eden ailelerini ziyaret etti.
Karacaoğlan’ın mezarının bulunduğu Hoğdu yaylasında türkü festivali
Osmaniye Valiliği, Düziçi Kaymakamlığı, Düziçi Belediyesi ve Karacaoğlan Derneklerinin işbirliği ile düzenlenen 1. Karacaoğlan Türkü Festivali Karacaoğlan'ın mezarının bulunduğu Düziçi Hoğdu Yaylasında yapıldı.
Trabzon Ankara’ya taşındı!
Trabzon'un tarihi zenginliği, doğal güzellikleri ve kültürel değerleriyle tanıtıldığı Ankara'daki 'Trabzon Günleri'nin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Ankara Millet Bahçesi’nde (AKM) dört gün sürecek olan Trabzon Günleri’nde çeşitli etkinlikler ve paneller düzenlenecek. Trabzon’un her yönüyle tanıtılacağı etkinlikler 29 Mayıs Pazar günü sona erecek.