Arama
Arama Sonuçları
Emekli Vali Karahisarlı’nın anne acısı
Emekli Vali Saim Saffet Karahisarlı'nın annesi, Emekli Vali Muammer Muşmal'ın kayınvalidesi Güler Karahisarlı vefat etti.
Hayırsever çift Çerkezköy’e cami yaptıracak
Hayırseverler Müjgan Karagöz ve Serkan Karagöz çifti tarafından Tekirdağ Çerkezköy ilçesinin İstasyon Mahallesi’nde cami yaptırılacak.
"Ahirette misli misli karşınıza çıkacak"
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Süleymanpaşa ilçesinde okul yaptıran ve okul yapılması için arsa temin ederek eğitime katkı sağlayan hayırseverlerle birlikte iftar yaptı. Hayırseverlere teşekkür eden Vali Soytürk, "Bunun bir de ahiret kısmı var. Bir gün öbür tarafa gideceğiz ve bir hesap vereceğiz. İnanıyorum ki ahirette bunun misli misli karşınıza çıkacak" dedi.
“Hayır işi yapan insanlar çok şanslı”
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Çerkezköy OSB içerisinde Yünsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sürmegöz tarafından yaptırılan Yünsa Hz. İlyas Cami’nin açılışını yaptı.
Sağlık Ocağı'nın temeli yağmur altında atıldı
Tekirdağ Çerkezköy ilçesi İstasyon Mahallesi’nde hayırseverlerin yaptıracağı Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün katılımı ile yağmur altında yapıldı.
Nazmi GÜNLÜ
Çerkezköy Kaymakamı
Kadir Duman
Ergene Kaymakamı
Emekli Vali Hikmet Tan’a son görev
Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Ankara'da tedavi gören emekli Siirtli Vali Hikmet Tan, Ankara'da 82 yaşında hayatını kaybetti.
Dr. Metin Kubilay
Dilovası Kaymakamı
İsa BERTAN
Tuzlukçu Kaymakamı
Necmettin YALINALP
Saruhanlı Eski Kaymakamı
Murat Duru
Çankaya Kaymakamı